Forår 2022

Spriggan serie trailer

Den officielle hjemmeside for david-produktionens nye anime-serie baseret på Hiroshi Takashige og Ryōji Minagawas Spriggan (Striker) manga afslørede sidste fredag flere medvirkende, personale, temasangkunstnerne og animeens seks-episoders format, hvor hvert afsnit har en 45-minutters længde.

Siden afslørede en ny trailer til animeen på både engelsk og japansk, og traileren afslører og forhåndsviser animeens åbningstemasang “Seeking the Truth feat. YAHZARAH” af Taisei Iwasaki.

Japansk trailer

Engelsk trailer

Serien får premiere på Netflix over hele verden den 18 juni.

Kilde

Sommer 2022

Laid-Back Camp film trailer

Her er en trailer for Laid-Back Camp filmen, der får premiere i biograferne i Japan den 1. juli 2022. Den er animeret af C-Station, som også stod for TV anime serien.

Filmen handler karaktererne som voksne, hvor de vil genopbygge et stort område fra bunden og lave det om til en campingplads for at tiltrække turister.

Den fremhævede åbningstemasang er Sun Is Coming Up af Asaka. Den afsluttende temasang bliver Mimosa af Eri Sasaki.

Kilde

Tokyo Mew Mew New trailer to

Den anden trailer for Tokyo Mew Mew New introducerer de fem magiske piger plus stemmerne til birollerne.

Serien vises fra den 5. juli 2022 på TV Tokyo og tilknyttede virksomheder. Det er i fællesskab animeret af studierne Yumeta Company og Graphinica.

Kilder

Dragon Ball Super: SUPER HERO film karakter trailer

Traileren her fremviser klassiske personer fra den kommende Dragon Ball Super film. Den har den ikke særligt mundrette titel Dragon Ball Super: SUPER HERO og får premiere i de japanske biografer den 11 juli efter en forsinkelse fra den planlagte april premiere. Planen er at Crunchyroll vil bringe den til Europa.

Red Ribbon Army blev engang udslettet af Son Goku. Men nogen lader deres ånd leve videre og skabte de ultimative cyborgs med Gamma 1 og Gamma 2. Disse to cyborgs kalder sig selv “superhelte” og begynder at angribe Piccolo og Son Gohan… Hvad er målet for den nye Red Ribbon Army? Med den lurende fare er det tid til at superheltene vågner!

En anden ny trailer for filmen kan ses her.

Kilde

Ukendt

KonoSuba får spin-off serie om Megumin

Ud over tredje animesæson af “hoved” KonoSuba serien kommer der også en ny spinoff baseret på KonoSuba: An Explosion on this Wonderful World! spin-off light novel og manga serien, der som titlen kraftigt antyder fokuserer på Megumin.

Rie Takahashi vender tilbage for at lægge stemme Megumin, og Aki Toyosaki gentager sin rolle som Yunyun. Studio Drive vil håndtere animationen.

Denne del af KonoSuba franchisen er min personlige favorit, så jeg glæder mig endnu mere til den end til den kommende 3 sæson, der nok vil dække nogle af de svagere dele af historien.

KonoSuba får spin-off serie om Megumin
©2016 Natsume Akatsuki・Kurone Mishima/PUBLISHED BY KADOKAWA/KONOSUBA Partners

Et år før en vis ubrugelig gudinde og NEET extraordinaire trådte ind på scenen, er Megumin, “The Crimson Magic Clans største geni”, hårdt på arbejde. Lige siden et livsændrende møde i sin ungdom, har den unge magiker dedikeret sit vågne øjeblik til jagten på den ultimative offensive magi, Explosion! (Nå…hvert øjeblik ikke brugt på at snyde mad fra sin selverklærede rival.)
Og medens storesøsteren er væk, vil den lille søster lege. På en rutinemæssig tur ind i skoven finder Megumins lillesøster, Komekko, en mærkelig sort killing. Lidet ved hun, at denne kat spiller en nøglerolle i at åbne forseglingen af en mørk guds grav…

Kilder

Kategoriseret i: