Sommer 2022

Engage Kiss trailer

En ny trailer og en anden illustration til serien er blevet afsløret på den officielle hjemmeside for den originale anime Engage Kiss.

Derudover blev detaljer om den afsluttende sang annonceret, og en manga-adaption blev annonceret, som vil blive offentliggjort i mangaen UP! App fra Square Enix vises.

Serien begynder på japansk TV den 2. juli 2022.

Afslutnings temaet “Renai Nou” synges af Akari Nanawo. Hun er bl.a. kendt for åbningen til ​​animeen Happy Sugar Life.

Engage Kiss trailer
©BCE/Project Engage

Historien foregår i Baylong City, en kunstig ø-by bygget i Stillehavet for at udvikle lokale ressourcer. Animen fokuserer på tre karakterer. Den første er Shu, der driver en lille virksomhed, men som notorisk er løbet tør for penge på grund af hans manglende tilbageholdenhed i sit forbrug. På sit kontor får han ofte besøg af en pige ved navn Kisara, som altid bekymrer sig om ham. Kisara går på en high school i Baylong City og laver alt fra kontorarbejde til husarbejde med stor selvtillid. Og så er der Ayano. Hun er Shus ekskæreste og tidligere kollega i en virksomhed, som Shu engang arbejdede for.

Kilde

Overlord IV trailer tre

Kadokawa afslørede mandag den tredje reklamevideo for Overlord IV, den fjerde TV-anime sæson baseret på Kugane Maruyamas Overlord light novel serie

Videoen afslører, at animeen får premiere den 5. juli.

Videoen viser også åbnings og slutnings temasangene. Duoen OxT (Masayoshi Ōishi og Tom-H@ck) fremfører åbningstemasangen “HOLLOW HUNGER”, og Mayu Maeshima fremfører den afsluttende temasang “No Man’s Dawn.”

Kilder

Shadows House sæson to trailer

En ny trailer og en anden illustration til den kommende anden sæson er nu blevet afsløret via den officielle Twitter-konto for anime-adaptionen af ​​Shadows House sammen med flere nye detaljer annonceret, herunder den specifikke startdato og temasange.

Følgelig vil fortsættelsen af ​​serien på japansk tv starte den 8. juli 2022. Åbnings tema sangen “Shall We Dance?” synges af sangerinden ReoNa. ClariS bidrager med afslutningssangen “Masquerade”.

Shadows House sæson to trailer
©ソウマトウ/集英社・シャドーハウス製作委員会

Serien kan ses på Wakanim og Crunchyroll.

Kilde

DanMachi sæson 4 trailer

Fjerde sæson af DanMachi bliver igen instrueret af Hideki Tachibana hos Studio J.C. Hideki Shirane og serieskaberen Fujino Omori vil stå for seriens sammensætning, mens Shigeki Kimoto vil sørge for karakterdesign. Jin Aketagawa er ombord som lyddirektør. Bandet sajou no hana vil synge åbningssangen “Tentō”, mens Saori Hayami fremfører afslutningssangen “Guide”.

Serien får premiere på TV i Japan den 22. juli 2022.

Kilde

Efterår 2022

Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These sæson 4 trailer

Den officielle hjemmeside for Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These, den nye anime baseret på Yoshiki Tanakas episke science fiction romaner Legend of the Galactic Heroes, begyndte at streame endnu en trailer til animeens nyligt annoncerede fjerde sæson Legend of the Galactic Heroes: Die Neue Disse – Intrigue (Ginga Eiyū Densetsu Die Neue These Sakubō).

Sæsonen vil have tre dele med begrænsede tre-ugers biografforestillinger, der starter den 30. september, den 28. oktober og den 25. november. Tidligere sæsoner blev vist først i biografer samt før de blev sendt som TV-anime-afsnit.

Kilde

Kategoriseret i: