Sommer 2022

Bastard!! trailer

Til den kommende Bastard!! anime er en ny promo-video er blevet udgivet på Warner Bros. Japans YouTube-kanal.

Traileren afslører coldrains åbningssang “Bloody Power Fame”. Flere roller er også blevet annonceret.

Bastard!! trailer
© Shueisha, Hagiwara Kazushi, “Bastard!!” Anime Production Committee

Studio LIDEN FILMS animerer serien, og Warner Bros. producerer.

Bastard får ny anime
© Shueisha, Hagiwara Kazushi, “Bastard!!” Anime Production Committee

Serien foregår i en mørk fantasy fremtid, hvor verden er gået under og teknologi er glemt og suppleret med magi. Den titulære hovedperson hedder Dark Schneider og er en genfødsel af verdens stærkeste magiker, der har simple mål: Erobre verden og især alle dens kvinder.

Serien kan prale af at have en enorm mængde heavy metal referencer: man møder Lars Ul og Bon Jovina fra Metallicana og den mægtigste magi er Black Sabbath.

Kilder

Netflix annoncerede under sin Geeked Week-livestream sidste onsdag at Cyberpunk: Edgerunners, den kommende anime-serie af Studio Trigger baseret på CD PROJEKT REDs Cyberpunk 2077 spil, vil udkomme september 2022. Netflix streamer en teaser-trailer og et klip til animen, som også afsløre flere af anime seriens personale.

Serien bliver på 10 afsnit og fortæller en selvstændig historie om et gadebarn, der forsøger at overleve i Night City – en fremtidens by, der er besat af teknologi og kropsmodifikationer. Med alt at tabe holder han sig i live ved at blive en edgerunner – en lejesoldat, også kendt som en cyberpunk.

Cyberpunk: Edgerunners teaser
© CD PROJEKT S.A.; TRIGGER; NETFLIX

Kilder

Ukendt

Otaku Elf manga laves til anime

Akihiko Higuchis manga Otaku Elf (Edomae Elf) bliver lavet til en anime. De første detaljer, en illustration og en reklame video for det planlagte projekt er blevet offentliggjort.

TV anime serien bliver lavet hos Studio C2C under ledelse af Takebumi Anzai (PuraOre! Pride of Orange). Shogo Yasukawa (Food Wars!; JoJo’s Bizarre Adventure) vil supervise projektet og skrive manuskriptet. Takeshi Oda (M3 the dark metal) har også en dobbeltrolle som karakterdesigner og animationschef. Musikken er komponeret af Akito Matsuda (Non Non Biyori).

Beskrivelse

Koganei Koito er en teenager, der arbejder som hjælper på Takamichi helligdommen. Rygtet siger, at en guddom bor i helligdommen, men den rigtige beboer er en udødelig elver, der har siddet fast på jorden i omkring fire hundrede år. Desuden er elveren meget selvstændig, går sjældent udenfor og har udviklet en forkærlighed for videospil.

Otaku Elf laves til anime
©樋口彰彦・講談社/「江戸前エルフ」製作委員会

Kilder

Murai in Love manga laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Junta Shimas Murai in Love (Murai no Koi) manga annoncerede sidste onsdag, at mangaen inspirerer en anime. Annonceringen afslørede ikke formatet eller premiere datoen for animeen.

Mangaen handler om den titulære Murai, en beskeden high school-dreng, der bekender sin kærlighed til læreren Tanaka, en kvinde, der er fan af otome-spil til piger. Da Tanaka kort og godt afviser Murais tilnærmelser, vender Murai næste dag tilbage som en forandret mand: nyt hår, ny stil, alt sammen efterlignende Tanakas yndlingskarakter fra et otome-spil. Nu drager Murai ud på sin søgen for at blive Tanakas drømmemand.

Kilde

Saint Cecilia and Pastor Lawrence mangaen laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Hazano Kazutakes Saint Cecilia and Pastor Lawrence (Shiro Seijo to Kuro Bokushi) manga annoncerede torsdag, at mangaen får en tv-anime. Kazutake delte en illustration for at fejre meddelelsen:

Saint Cecilia and Pastor Lawrence mangaen laves til anime

Sumie Noro (Sleepy Princess in the Demon Castle) instruerer animeen hos Doga Kobo. Yuka Yamada (Miss Kobayashi’s Dragon Maid) er ansvarlig for seriens sammensætning. Hiromi Nakagawa (WATATEN!: an Angel Flew Down to Me) designer karaktererne.

Beskrivelse

Den hellige Cecilia er elsket af byens borgere – ikke kun er hun elegant og fattet, hun deler velvilligt sin visdom med alle, der søger den. Det vil sige, indtil den sidste person er gået – hvorefter hun bliver totalt håbløs! Det er kun pastor Lawrence, der holder den hellige fokuseret nok til at udføre sine pligter… og selvom hun kan teste ham, er det hele normalt arbejde!

Kilde

Kategoriseret i: