Tite Kubo offentliggjorde oprindeligt one-shottet i juli 2018. Historien foregår i den samme verden som Bleach. Historien begynder som en “rigtig”, fuldbyrdet manga-serie i Shueishas magasin “Weekly Shonen Jump” fra sommeren 2020. Kubo bemærkede, at han allerede havde afsluttet manuskripterne til mangaen.

Anime adaptionen bliver en film af mellemlang længde, der vil få japansk premiere til efteråret.

Folkene bag

  • Instruktør Tatsuro Kawano (animationsinstruktør på Psycho-Pass 2) og Yuji Shimizu
  • Manuskript Chika Suzumura
  • Character designs Natsuki Yamada
  • Drage designs Keisuke Okura
  • Musik komposition Keiji Inai (DanMachi)
  • Studie Studio Colorido og Yamahitsuji-teamet

Roller

  • Nami Spangle – Asami
  • Noel Niihashi – Yuina Yamada

Beskrivelse

Historien handler om Noel Niihashi og Nini Spangle, der arbejder som hekse i Wing Bird-hovedkvarteret i Reverse London. Alle dem, der bor i Reverse London, er i stand til at se overnaturlige væsener som drager. Selvom Noel og Nini faktisk er travlt med at fremme den fredelige sameksistens mellem mennesker og disse væsener, er de stadig nødt til at gå på mission for at udslette onde skabninger.

Youtube 1

Kilde

Kategoriseret i: