Sommer 2022

Luminous Witches trailer

Her er en ny trailer til den kommende serie Luminous Witches.

Serien var oprindeligt planlagt til at blive sendt sidste år. På grund af forskellige omstændigheder er udgivelsesdatoen blevet rykket til den 3. juli 2022.

https://youtu.be/b7HbyQ5Au1w

Animeen vil handle om en meget speciel enhed af hekse, der ikke kæmper. I stedet synger og optræder de for at holde på smilene hos dem, der er drevet fra deres hjem af Neuroi.

Kilde

Dropkick on My Devil! X trailer med opening

Den officielle YouTube-kanal for Dropkick on My Devil! TV anime serien begyndte at streame en ny reklamevideo for Dropkick on My Devil! X, den tredje sæson af anime serien.

Videoen viser en forhåndsvisning af animeens åbningstemasang “Are Kore Drastic feat. Aina Suzuki” af halca.

Serien begynder den 5 juli 2022.

Kilder

The Maid I Hired Recently is Mysterious trailer

Den officielle hjemmeside for tv-anime af Wakame Konbus The Maid I Hired Recently Is Mysterious (Saikin Yatotta Maid ga Ayashii) manga begyndte at streame showets første reklame video.

Videoen afslører, at showet får premiere på 24 stationer i Asahi Broadcasting Corporation (ABC) og TV Asahis netværk den 23. juli.

Videoen viser også idolgruppen ≠ME’s åbningstemasang “Su, Suki Janai!” (Jeg – Jeg elsker dig ikke!).

Kilder

Ukendt

Skip and Loafer TV anime trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime baseret på Misaki Takamatsus Skip and Loafer (Skip to Loafer) manga afslørede en teaser-video, hovedroller, personale og karakterbilleder.

Beskrivelse

Den fremragende studerende Iwakura Mitsumi har altid drømt om at forlade sin lille by, gå til et prestigefyldt universitet og foretage positive forandringer i verden. Men hun er så fokuseret på at nå sine mål, at hun ikke er forberedt på det meget anderledes (og overvældende) byliv, der venter hende på et gymnasium i Tokyo.

Heldigvis bliver hun hurtigt venner med Shima Sousuke, en smuk klassekammerat, der er lige så tilbagelænet, som hun er overforberedt. Kan denne naive landpige blive til noget stort i Tokyo med Sousuke ved sin side?

Kilde

The Ice Guy and His Cool Female Colleague mangaen laves til anime

Square Enix annoncerede at Miyuki Tonogayas The Ice Guy and His Cool Female Colleague (Kōri Zokusei Danshi til Cool na Dōryō Joshi) manga inspirerer en TV anime serie. Tonogaya tegnede illustrationen nedenfor for at fejre nyheden.

The Ice Guy and His Cool Female Colleague mangaen laves til anime
© 殿ヶ谷美由記/SQUARE ENIX

“Den romantiske romanske komedie på arbejdspladsen” handler om Himuro-kun, en nutidig efterkommer af snekvinden fra japansk folklore og hans tilsyneladende ophøjede, excentriske og dog venlige kollega Fuyutsuki. Himuro-kun har en tendens til at fryse genstande i nærheden eller tilkalde en snestorm, når han er ophidset, og han er tilfældigvis også hemmeligt forelsket i Fuyutsuki. Fuyutsuki er dog næsten fuldstændig uvidende om alt omkring hende.

Kilder

Kategoriseret i: