Mussaino, den anden sæson af Urawa no Usagi-chan, får premiere i morgen

Den officielle Twitter-konto for Musasino!, anden sæson af Urawa no Usagi-chan animeen, annoncerede fredag, at animeen får premiere den 2. juli efter at være blevet forsinket i fem år.

Twitter-kontoen bekræftede også, at Crunchyroll vil streame serien, og afslørede to billeder. Hvert afsnit bliver igen fem minutter langt.

Kilde

Black Summoner trailer med tema sange

En ny trailer for den kommende anime adaption af Doufu Mayoi og Kurogins Black Summoner light novels fremviser de to tema sange. Retobea står for åbnings-temaet “Ataman Chū Dead End” mens Minori Suzuki vil synge slutningen “Wherever”.

Animeen får sin japanske tv-premiere den 9. juli. fejre 2022.

Beskrivelse

Kelvin vågner op et mærkeligt nyt sted uden minder om sit tidligere liv, kun for at opdage, at han ser ud til at have byttet sine minder ud med nogle kraftfulde nye evner under den nylige transmigrering. Som summoner begiver han sig ud i en helt ny verden, og som sin første kammerat har han selve gudinden, der bragte ham til denne verden!

Han begynder sit nye liv som eventyrer, og det tager ikke lang tid for ham at opdage sit skjulte talent som kampjunkie. Fra den sorte ridder af de onde ånders gamle slot til dæmonen i vismandens skjulte hule trives Kelvin med at kæmpe mod den ene magtfulde fjende efter den anden.

Slut dig til denne OP-eventyrer i en spændende og episk saga, mens han og hans kammerater går gennem historiens annaler!

Kilde

Efterår 2022

Uzaki-chan Wants to Hang Out! sæson 2 trailer

Personalet bag TV anime serien baseret påTakes Uzaki-chan Wants to Hang Out! (Uzaki-chan wa Asobitai!) manga postede den første fulde reklame video og nøgle illustrationbtil animeens anden sæson torsdag.

Personalet annoncerede også den nye sæsons premiere i efteråret 2022, flere medarbejdere og åbningstemasangens kunstnere.

Uzaki-chan Wants to Hang Out! sæson 2 trailer
©2022 Take/KADOKAWA/Uzaki 2 Project

Kilder

2023

Mononoke får en anime film

En livestream, der fejrede 15-års jubilæet for Mononoke animeen, afslørede at animeen får en film i 2023.

Annonceringen fortalte at filmen vil være et helt nyt værk.

Mononoke får en anime film
©モノノ怪製作委員会

Beskrivelse

I det feudale Japan plager onde ånder kendt som Mononoke landet og efterlader et spor af frygt i deres kølvand. Men en mystisk person har magten til at dræbe Mononoke: Han er kendt som en medicinsælger og besejrer ånderne med kraften fra sit eksorcisme-sværd. For at trække sit sværd skal han forstå formen, sandheden og fornuften i Mononoke. Bevæbnet med skarpt vid, vandrer medicinsælgeren fra sted til sted for at dræbe de onde ånder.

Kilde

Ukendt

The Tale of the Outcasts mangaen laves til en TV anime serie

Makoto Hoshinos The Tale of the Outcasts (Nokemono-tachi no Yoru) manga bliver lavet til en TV anime serie. En officiel hjemmeside åbnede og afslørede en teaser illustration:

The Tale of the Outcasts mangaen laves til en TV anime serie

Beskrivelse

Wisteria er en forældreløs pige, der bor i et hjørne af det britiske imperium i slutningen af det 19. århundrede. Hendes liv er øde og dystert – indtil hun møder Malbus, et magtfuldt, men lige så ensomt udødelig væsen med et loddent udseende, der er forfulgt af jægere. Sammen strejfer Wisteria og Malbus rundt i imperiet – befolket af mennesker og menneskelignende udyr – på jagt efter et sted, hvor de kan leve sammen i fred.

Kilde

Kategoriseret i: