Sommer/efterår 2022

Studio Trigger annoncerede ved sit panel på Anime Expo at Zach Aguilar vil spille hovedrollen som David Martinez i Cyberpunk: Edgerunners, den kommende anime-serie lavet af Studio Trigger baseret på CD PROJEKT REDs Cyberpunk 2077 spil.

Rockbandet Franz Ferdinands sang “This Fffire” vil fungere som åbningstemaet. Netflix streamer seriens åbningssekvens med sangen.

Kilde

2023

Record of Ragnarok sæson to trailer

Warner Brothers Japan afslørede en trailer under sit panel på Anime Expo for Record of Ragnarok II, anden sæson af anime serien baseret på Shinya Umemura, Ajichika og Takumi Fukuis Record of Ragnarok (Shūmatsu no Walküre) manga.

Virksomheden afslørede også folkene bag. Den nye sæson får premiere på Netflix i 2023.

Kilde

Solo Leveling trailer

Crunchyroll vil bringe en anime baseret på Solo Leveling af forfatteren Chugong og kunstneren DUBU (REDICE Studio) i 2023.

Beskrivelse

Det er mere end et årti siden, at “portene” pludselig dukkede op – de stier, der forbinder vores verden med en anden dimension. Siden da er visse mennesker vågnet med overnaturlige kræfter. Vi kalder disse individer “jægere”. Jægere lever af at bruge deres kræfter til at klare dungeons inden for portene. I denne verden af hårde nysere er den lavt rangerede jæger Jinwoo Sung kendt som “den svageste jæger blandt hele menneskeheden.”
En dag bliver Jinwoo dødeligt såret, da han løber ind i dobbelte dungeons af høj rang, skjult i et dungeon af lav rang. Netop da dukker et mystisk søgevindue op foran ham. På randen af døden beslutter Jinwoo sig for at acceptere missionen og begynder at stige i level… mens de andre ikke gør det.

Kilde

Trigun Stampede trailer

TOHO og CG-studiet Orange afslørede en ny trailer til Trigun Stampede animeen ved et Trigun-panel på Anime Expo.

Crunchyroll vil simulcaste animen ved udgivelse “i mere end 200 lande og territorier rundt om i verden.” Animen får premiere i 2023.

Kilde

Ukendt

The tale of outcasts

Første juli rapporterede vi at en anime-adaption af The tale of outcasts (Nokemono-tachi no Yoru) var blevet annonceret. Under et panel på Anime Expo annoncerede Crunchyroll, at de har sikret sig rettighederne til serien og vil simulcaste den.

Mere er stadig ikke blevet afsløret.

The Tale of the Outcasts mangaen laves til en TV anime serie

Beskrivelse

Wisteria er en forældreløs pige, der bor i et hjørne af det britiske imperium i slutningen af det 19. århundrede. Hendes liv er øde og dystert – indtil hun møder Malbus, et magtfuldt, men lige så ensomt udødelig væsen med et loddent udseende, der er forfulgt af jægere. Sammen strejfer Wisteria og Malbus rundt i imperiet – befolket af mennesker og menneskelignende udyr – på jagt efter et sted, hvor de kan leve sammen i fred.

Kilde

Kategoriseret i: