Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Kort maid kys

Maids, masser af sex, det første kys og kortspil.

Peter Grill and the Philosopher’s Time S2 info
©Daisuke Hiyama,Futabasha Publishers/Peter Grill and the Philosopher's Time Partners

Sommer 2022

The Maid I Hired Recently is Mysterious trailer

Folkene bag anime adaptionen af ​​Wakame Konbus manga The Maid I Hired Recently is Mysterious har udgivet en ny trailer til serien, som introducerer Yui Hories afslutningssang Himitsu no Niwa no Futari.

The Maid I Hired Recently is Mysterious får premiere på japansk TV den 23. juli 2022. Herhjemme vil serien blive simulcastet på Crunchyroll. Derudover er der planlagt en simuldub, men yderligere information mangler stadig.

Kilde

Duel Masters Win er en ny anime og manga i franchisen

Den japanske TV-station TV Tokyo har annonceret at de arbejder på en ny anime i Duel Masters franchisen. Den nye serie har titlen Duel Masters Win og får premiere til september 2022. Der blev ikke givet yderligere detaljer om projektet.

For at matche animen vil en manga af samme navn dog også dukke op i Shogakukans “Coro Coro Comics” magasin fra den 12. august.

Kilder

Efterår 2022

Peter Grill and the Philosopher’s Time S2 info

Den officielle hjemmeside for anden sæson af Peter Grill and the Philosopher’s Time-anime serien har afsløret den konkrete startdato: 9. oktober 2022.

Åbningssangen “Kurenazumu Yakusoku” vil blive fremført af sangeren isekaijoucho. Kashii Moimi er ansvarlig for teksten, kompositionen og arrangementet.

Anden sæson kommer til at hedde “Peter Grill til Kenja no Jikan Super Extra”.

Animationsstudiet Wolfsbane vil igen stå for animationen.

Kilder

Vinter 2023

Me & Roboco anime på vej

Shuhei Miyazakis Me & Roboco manga bliver lavet til en anime. I det seneste nummer af “Weekly Shonen Jump”magasinet blev det afsløret at det forventes at den første udsendelse af anime at finde sted denne vinter, uden yderligere at specificere datoen. Der er endnu ikke yderligere information om projektet. Det vides endnu ikke, hvem der skal involveres i produktionen, og heller ikke hvilket animationsstudie, der står for implementeringen.

Beskrivelse

I en verden, hvor de fleste familier ejer en sød stuepigerobot, håber den gennemsnitlige folkeskoleelev Bondo på en af ​​sine egne. Men den skøre robot, der dukker op, er alt andet end gennemsnitlig!

Kilde

Ukendt

Kaguya-sama: Love is War anime filmen vises både i biografer og på TV

Den tidligere annoncerede nye anime-projekt i Kaguya-sama: Love is War franchisen vil være en film, der vil blive udgivet i biograferne i Japan, hvorefter den vil blive vist på japansk TV.

Den nye film har titlen Kaguya-sama wa Kokurasetai: First Kiss wa Owaranai og adapterer historien delen af ​​samme navn fra Aka Akasakas mangaserie, som vil direkte følge begivenhederne i den tredje sæson af TV-animen. Det vides endnu ikke, om og i givet fald i hvilken form filmen kommer til os.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Tre kommende figurer af monstre... eller er de?

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.

Anime

Den umage Spy x Family familie vender tilbage med anden sæson til efteråret og en film til jul.

Anime

Der kommer mere Lum i 2024 når den ny udgave af Urusei Yatsura får en anden del.