Sommer 2022

Kamen Rider franchisens Ohiru no Shocker-san anime får en tredje sæson

Personalet bag Kamen Rider seriens Ohiru no Shocker-san (Shocker During the Day) anime meddelte torsdag, at animeen vil få en tredje sæson, som vil begynde at streame gennem Toei Tokusatsu Fan Club den 4. august.

Kamen Rider franchisens Ohiru no Shocker-san anime får en tredje sæson

Beskrivelse

Serien handler om hverdagens kampe for lakajer fra Shocker, skurkeorganisationen i den originale Kamen Rider serie.

Kilde

Tekken: Bloodline trailer

Netflix streamer en trailer til Tekken: Bloodline animationsserien, og den afslører, at serien får premiere den 18. august.

Trailer

Beskrivelse

Magt er alt. Jin Kazama lærte sin families selvforsvarskunst, den traditionelle kampsport i Kazama-stil, af sin mor i en tidlig alder. Imidlertid så han hjælpeløst til, da et monster dukkede op og ødelagde alt, hvad Jin Kazama holdt af. Dette skæbnesvangre møde ville ændre hans liv for altid.
Skuffet og vred over sin svaghed svor Jin hævn og begav sig ud på en søgen efter absolut magt. Hans mission førte ham til den ultimative kamp på en global scene – King of Iron Fist Tournament.

Kilder

Efterår 2022

Lonely Castle in the Mirror film trailer

Den officielle hjemmeside for anime filmen baseret på Mizuki Tsujimuras Lonely Castle in the Mirror (Kagami no Kojō) roman begyndte at streame en teaser-trailer til filmen.

Traileren afslører hovedpersonens stemme for første gang (selvom den ikke afslører rollebesætningen), og afslører også, at Keiichi Hara (Colorful, Miss Hokusai, The Wonderland) instruerer filmen hos A-1 Pictures.

Trailer

Beskrivelse

I et roligt kvarter i Tokyo vågner syv teenagere og opdager, at deres soveværelsesspejle skinner.

Ved en enkelt berøring bliver de trukket fra deres ensomme liv til et vidunderligt slot fyldt med snoede trapper, vågne portrætter og blinkende lysekroner. I dette nye fristed bliver de konfronteret med et sæt spor, der fører til et skjult rum, hvor en af dem vil få opfyldt et ønske. Men der er en hage: Hvis de ikke forlader slottet inden klokken fem, bliver de straffet.

Som tiden går, dukker en ødelæggende sandhed op: kun de, der er modige nok til at dele deres historier, vil blive reddet.

Kilde

2023

Spy Classroom trailer

Kadokawa afslørede at TV anime adaptionen af Takemachis Spy Classroom (Spy Kyōshitsu eller Spy Room) light novel serie vil få premiere i 2023. Kadokawa afslørede også en teaser illustration, en teaser reklame video og yderligere roller til serien.

Trailer

Beskrivelse

Efter en ødelæggende militær konflikt udkæmper lande deres krige i skyggerne.
En usædvanlig spion, Klaus, har aldrig svigtet på jobbet på trods af sine særheder, og han er ved at opbygge et hold, der skal påtage sig en umulig mission – en med over 90 procent chance for at fejle. Imidlertid er hans udvalgte medlemmer alle frafaldne uden praktisk erfaring. De bliver nødt til at bruge alle tricks i bogen (og nogle der ikke er deri) for at bevise, at de er klar til opgaven!

Illustration

Spy Classroom trailer

Kilde

Ukendt

Masamune-kun’s Revenge sæson 2 teaser

2017 anime serien Masamune-kun’s Revenge, der er baseret på Hazuki Takeokas manga af samme navn, får en sæson 2, med titlen Masamune-kun’s Revenge R.

Ayaka Ohashi og Natsuki Hanae vil gentage deres roller som hovedpersonerne, Aki Adagaki og Masamune Makabe. Saori Hayami (Kojuurou Shuri), Inori Minase (Yoshino Koiwai), Suzuko Mimori (Neko Fujinomiya) og Azusa Tadokoro (Tae Futaba) vender også tilbage til showet.

Trailer

Beskrivelse

Som et overvægtigt barn blev Makabe Masamune nådesløst drillet og mobbet af en bestemt pige, Adagaki Aki. Fast besluttet på en dag at hævne sig på hende, begynder Makabe et strengt regime med selvforbedring og personlig transformation.

Flere år senere dukker Masamune op igen som en ny mand. Smuk, populær, med perfekte karakterer og god til sport, Masamune-kun flytter til Akis skole og er uigenkendelig for hende. Nu er Masamune-kun klar til at konfrontere pigen, der mobbede ham for så mange år siden, og endelig ydmyge hende. Men bliver hævn så sød, som han troede?

Illustration

Der er også udgivet den første teaser illustration til serien med hovedpersonerne Aki Adagaki, Masamune Makabe og Yoshino Koiwai.

Masamune-kun’s Revenge sæson 2 teaser
© Hazuki Takeoka / Tiv / Ichijinsha / “Masamune-kun’s Revenge” Production Committee

Kilde

Kategoriseret i: