Tanken bag disse “guides” er ikke udførlige anmeldelser, men korte beskrivelser, evt. trailer og fotos/illustrationer og anden relevant info om titler så du hurtigt kan bedømme om du skal gå i gang med en titel eller ej.
Siden hedder trods alt AnimeGuiden, lad os finde tilbage til rødderne deri.

Assassination Classroom er en af de mere populære komedie anime og manga de sidste 20 år, og med god grund da dens absurde præmis indrammes af karakterer man ikke kan undgå at komme til at holde af og med.

Trailer

Beskrivelse

Jorden er i fare, efter at et uhyre mægtigt tentakel væsen pludselig dukker op og ødelægger 75% af månen, hvilket efterlader den permanent i form af en halvmåne.
Organismen hævder, at han inden for et år vil ødelægge planeten som det næste, men tilbyder menneskeheden en chance for at afværge denne skæbne.

I klasse 3-E, afslutningsklassen på ​​Kunugigaoka Junior High School, begynder han at arbejde som klasselærer, hvor han lærer sine elever normale emner, såvel som måder at begå mord på.

Den japanske regering lover en belønning på 10 mia. ¥ (560 millioner kr) til den, der blandt eleverne lykkes i at dræbe organismen, som de har kaldt “Koro-Sensei” (殺せん ー ー, Korosensē, et ordsspil på Korosenai (殺せ ない, udræbelig) / koro (rund) og Sensei (先生, lærer)).

Dette viser sig imidlertid at være en meget uopnåelig opgave, da han ikke kun har flere superevner til sin rådighed, herunder accelereret regenerering, visuel kloning, en usårlig form og evnen til at bevæge sig og flyve ved Mach 20, men han er også den bedste lærer de kunne bede om, der hjælper dem med at forbedre deres karakterer, individuelle færdigheder og fremtidsudsigter.

Galleri

IMDB om serien

Assassination Classroom
Director:Seiji Kishi
Actors:
Koro-sensei
Nagisa Shiota
Additional Voices
Additional Voices
Additional Voices
Teppei Araki
Additional Voices
Nagisa Shiota
Additional Voices
Writers:
(manga) (22 episodes, 2015)
(original story) (1 episode, 2015)
(screenplay) (22 episodes, 2015)
(script writer: Funimation) (unknown episodes)
(writter) (unknown episodes)
Plots:
A powerful creature claims that within a year, Earth will be destroyed by him, but he offers mankind a chance by becoming a homeroom teacher where he teaches his students about how to kill him. An assassination classroom begins.
The Earth is threatened by a powerful creature who destroyed 70% of the Moon with its power, rendering into the shape of a crescent moon forever. The creature claims that within a year, Earth will also be destroyed by him, but he offers mankind a chance to avert this fate. In class 3-E at Kunugigaoka Junior High School, he starts working as a homeroom teacher where he teaches his students not only regular subjects, but the ways of assassination. The Japanese government promises a reward of ¥10 billion (i.e. 100 million USD) to whoever among the students succeeds to kill their teacher, whom they have named "Korosensei" . However, this has proven to be an almost impossible task, as he has several inhuman abilities at his disposal, including the capacity of moving at Mach 20.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,