Cognavi job-rekrutterings reklame med Masami Nagasawa og Gundams Char og Amuro

Skuespillerinden Masami Nagasawa (Shin Ultraman, live-action Bleach og Gintama filmene) slår sig sammen med Gundam RX-78 mobile suiten i en ny reklame for jobsøgningstjenesten Cognavi. I den nye reklame er Nagasawa en rekrutteringsofficer, der har til opgave at finde ingeniører til Earth Federation Forces. Hun diskuterer kommende rekrutteringssamtaler på White Base med sine underordnede.

White Base skifter derefter til “cog-verse”, et sted fyldt med færdighedsdata og møder Amuro Ray og Char Aznable, der råder hende til ikke at blive “narret af folks subjektivitet” og at “se på deres færdigheder.”

Videoen viser også bag kulisserne af reklamens optagelse og Nagasawa, der fejrer sin fødselsdag med en Gundam-kage.

Kilde

Fist of the North Star musical trailer

Godt nok havde Fist of the North Star musicalen premiere i december, men det var stadig begrænset grundet pandemien, så den begynder igen her sidst i september og oktober.

Jeg er stadig i tvivl om hvordan de genskaber det centrale afspekt i serien med folks hoveder der eksploderer.

Trailer

Plakat

Fist of the North Star musical trailer

Kilde

Kimi ni Todoke shōjo romance manga kommer som live-action show på Netflix i 2023

Karuho Shiinas Kimi ni Todoke – From Me to You- manga danner grundlag for en live-action serie, der vil streames eksklusivt på Netflix verden over næste år.

Sara Minami (Ride or Die, The Good Father) og Ōji Suzuka (The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye, live-action Horimiya, Hoshizora no Mukō no Kuni) medvirker som henholdsvis Sawako Kuronuma og Shōta Kazahaya.

Kilde

Paprika romanerne laves til Hollywood live-action

Underholdningsindustriens nyhedswebsted Deadline fortæller at Yasutaka Tsutsuis Paprika roman inspirerer en live-action-serie hos Amazon Studios og Hivemind.

Cathy Yan (Birds of Prey, Dead Pigs) er executive producer og instruktør. Yans producerende partner og Rewilds Ash Sarohia vil også producere sammen med Masi Oka og Hiveminds Jason F. Brown.

Tsutsui debuterede med romanen i 1993. Den originale roman inspirerede en populær anime-film af afdøde Satoshi Kon i 2006.

Beskrivelse

Paprika handler om tyveri af en maskine, der kan trænge ind i folks drømme. Da tyven har potentialet til at forårsage alvorlig psykologisk skade, går Dr. Atsuko Chiba ind i drømmeverdenen for at stoppe den skyldige.

Kilde

Kategoriseret i: