Efterår 2022

Eminence in Shadow trailer tre

Kadokawa postede den tredje reklamevideo til TV anime serien baseret på Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serie. Videoen afslører flere medvirkende og ansatte, såvel som animeens premiere den 5. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Selv i sit tidligere liv var Cids drøm ikke at blive en hovedperson eller en final boss. Han vil hellere slappe af som en mindre karakter, indtil det er rette tid til at afsløre, at han er en bagmand…eller i det mindste gøre det næstbedste – foregive at være en!

Og nu hvor han er blevet genfødt i en anden verden, er han klar til at sætte de perfekte betingelser for at udleve sine drømme fuldt ud. Bevæbnet med sin overaktive fantasi rekrutterer Cid i spøg medlemmer til sin organisation og opfinder en hel baggrundshistorie om en ond kult, som de skal nedlægge.

Nå, som heldet ville have det, viser disse imaginære modstandere sig at være den rigtige vare – og alle kender sandheden undtagen ham!

Kilde

The Human Crazy University trailer

Den 5 oktober begynder animeen The Human Crazy University på japansk TV og på YouTube (nok uden undertekster). Den er baseret på novellesamlingen Human Bug Daguku_Yami no Manga. Yderligere medvirkende blev også afsløret. Crunchyroll har allerede annonceret, at den vil simulcaste anime serien med undertekster.

Trailer

Beskrivelse

Satake er en indsat, der sidder på dødsgangen for mordet på sin forlovede. Han er også en “udød”, som har overlevet mange desperate situationer. Derved har han tiltrukket sig interesse fra en forskningsinstitution kaldet Human Crazy University, som studerer mirakuløse fænomener fra det virkelige liv og de mennesker, der bliver involveret i dem.
Som testperson fortæller Satake dem om sine minder om sit udødelige og ulykkelige liv. Hvorfor dræbte han sin forlovede? Sandheden kaster snart lys over en meget større sammensværgelse.

Illustration

The Human Crazy University trailer
Ⓒケイコンテンツ/「ヒューマンバグ大学」製作委員会

Kilde

Chainsaw Man får premiere den 11 oktober

Den officielle Twitter-konto for TV anime serien baseret på Tatsuki Fujimotos Chainsaw Man manga fortæller at animeen får premiere på TV Tokyo og fem andre tilknyttede kanaler, samt på Amazon Prime Video den 11. oktober. (Meddelelsen specificerer ikke, om Amazon Prime Video-debut vil være på verdensplan eller udelukkende i Japan.) Den begynder at streame på andre streamingtjenester i Japan den 12. oktober.

Illustration

Chainsaw Man får premiere den 11 oktober

Kilde

Ukendt

ARIFURETA – From Commonplace to World’s Strongest får tredje sæson

Den officielle hjemmeside og Twitter-konto for anime-adaptionen af ​​Ryo Shirakomes romanserie ARIFURETA – From Commonplace to World’s Strongest har annonceret at serien får en tredje sæson.

Trailer

Beskrivelse

Hajime Nagumo og hans skoleklasse bliver kastet ind i en mærkelig verden. Han befinder sig der ikke som sine medstuderende med fantastiske evner eller enorm styrke, han får bare den simple evne til at forvandle faste genstande. Men et forræderi tvinger ham til at hæve sig over sig selv og opdage det sande potentiale i hans evner…

Illustration

ARIFURETA – From Commonplace to World’s Strongest får tredje sæson
© Ryo Shirakome, OVERLAP/ARIFURETA Project

Kilder

Dekoboko Majo no Oyako Jijō mangaen laves til anime

Manga hjemmesiden “Comic Meteor” har annonceret at Piroyas Dekoboko Majo no Oyako Jijō (The Family Circumstances of the Imbalanced Witch) manga bliver lavet til en anime. Selvom meddelelsen ikke specificerede det nøjagtige format af animeen, afslørede beskeden, at produktionsteamet vil afsløre detaljer om “udsendelsesperioden” på et senere tidspunkt.

Illustration

Sammen med meddelelsen udgav Manga-ka Piroya også en illustration:

Dekoboko Majo no Oyako Jijō mangaen laves til anime
©Piroya/Flex Comix Inc

Beskrivelse

Historien handler om Alissa, en heks, der bor alene i en skov. En dag finder hun en menneskelig baby og kalder den Viola. Alissa opfostrer Viola i 16 år, men Viola vokser mere, end Alissa nogensinde kunne have forestillet sig. Denne komedie fokuserer på forholdet mellem mor og barn, hvor rollen som forældre og barn kan bedrage…

Kilder

Kategoriseret i: