Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gushing Over Magical Girls teaser
Gushing Over Magical Girls teaser

Anime

Gushing Over Magical Girls teaser

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og underkaste kommer som anime næste år.

Forskellige nye detaljer og endnu en trailer blev frigivet i dag til den planlagte anime-adaption af mangaen Gushing Over Magical Girls (Mahō Shōjo ni Akogarete) af Akihiro Ononaka.

Atsushi Ootsuki (BanG Dream!) og Masato Suzuki (nøgleanimation til Kushimitama Samurai) instruerer hos Asahi Productions studiet. Noboru Kimura (Kemono Jihen) skriver manuskriptet, mens Tomoka Ootaki (A Galaxy Next Door) laver karakterdesigns. Yasuharu Takanashi, Akinari Suzuki og Johannes Nilsson komponerer musikken.

Animeen begynder til næste år (2024).

Roller

Fūka Izumi som Utena Hiiragi/Magia Baiser, hovedpersonen, der elsker magiske piger, men bliver en magisk pige skurk på grund af en besværgelse

Kaori Maeda som Haruka Hanabishi/Magenta Magic, Utenas klassekammerat og en af ​​de tre magiske magiske piger

Misato Fukuen som Venalita, maskotten, der fortryllede Utena.

Beskrivelse

Hej, jeg hedder Hiiragi Utena. Jeg er en normal ungdomsskolepige, der elsker “Magical Girls” – eller det var jeg i hvert fald, men så ud af det blå dukkede en talende maskot op og fortryllede mig!
Nu har jeg en chance for at slutte mig til mine elskede magiske piger… som en skurk? Vent et øjeblik, der er noget galt med mit outfit! Det kan ikke rigtig ske, vel?!

Se denne generte magiske pige fan forvandle sig til en sadistisk dominatrix! Når godt og ondt støder sammen, hvem vil så underkaste sig?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.