Forskellige nye detaljer og endnu en trailer blev frigivet i dag til den planlagte anime-adaption af mangaen Gushing Over Magical Girls (Mahō Shōjo ni Akogarete) af Akihiro Ononaka.

Atsushi Ootsuki (BanG Dream!) og Masato Suzuki (nøgleanimation til Kushimitama Samurai) instruerer hos Asahi Productions studiet. Noboru Kimura (Kemono Jihen) skriver manuskriptet, mens Tomoka Ootaki (A Galaxy Next Door) laver karakterdesigns. Yasuharu Takanashi, Akinari Suzuki og Johannes Nilsson komponerer musikken.

Animeen begynder til næste år (2024).

Roller

Fūka Izumi som Utena Hiiragi/Magia Baiser, hovedpersonen, der elsker magiske piger, men bliver en magisk pige skurk på grund af en besværgelse

Kaori Maeda som Haruka Hanabishi/Magenta Magic, Utenas klassekammerat og en af ​​de tre magiske magiske piger

Misato Fukuen som Venalita, maskotten, der fortryllede Utena.

Beskrivelse

Hej, jeg hedder Hiiragi Utena. Jeg er en normal ungdomsskolepige, der elsker “Magical Girls” – eller det var jeg i hvert fald, men så ud af det blå dukkede en talende maskot op og fortryllede mig!
Nu har jeg en chance for at slutte mig til mine elskede magiske piger… som en skurk? Vent et øjeblik, der er noget galt med mit outfit! Det kan ikke rigtig ske, vel?!

Se denne generte magiske pige fan forvandle sig til en sadistisk dominatrix! Når godt og ondt støder sammen, hvem vil så underkaste sig?

Kilder

Kategoriseret i: