Efterår 2022

Raven of the Inner Palace trailer

Personalet bag TV anime serien baseret på Kōko Shirakawas Raven of the Inner Palace (Kōkyū no Karasu) romanserie begyndte at streame showets anden reklamevideo.

Videoen afslører og forhåndsviser åbnings- og afslutningstemasangene. Queen Bee fremfører åbningstemasangen “Mysterious”, og krage fremfører den afsluttende temasang “Natsu no Yuki” (Sommersne).

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om Uki, en konkubine til herskeren, som aldrig er blevet inviteret til hans sengekammer. Hun lever et ekstraordinært liv i herskerens harem. Hun bliver af nogle opfattet som en gammel kvinde, mens andre ser hende som en ung dame. Hun er kendt for at være i stand til at bruge mystisk magi, der kan hjælpe med alt fra at finde en tabt genstand til at kaste forbandelser. Men da en begivenhed fører til, at herskeren tilkalder hende, vil mødet mellem de to ændre historien.

Kilde

Futoku no Guild trailer

Kadokawa har afsløret den fulde reklamevideo for TV anime serien baseret på Taichi Kawazoes Futoku no Guild (Guild of Depravity) manga.

Videoen afslører, at showet får premiere på AT-X og Tokyo MX den 5. oktober. Showet vil også blive vist på TV Aichi, KBS Kyoto, Sun TV og BS11.

Trailer

Beskrivelse

Den erfarne jæger Kikuru Madan ønsker at trække sig tilbage, fordi han frygter, at han ikke vil kunne nyde sin ungdom fuldt ud. En dag foreslår et guildmedlem, at han tager på mission med kampkunstneren Hitamu Kyan. Men hun er målet for mange monstre…

Illustration

Futoku no Guild trailer og aldersbegrænsning
Futoku no Guild ©河添太一/SQUARE ENIX・「不徳のギルド」製作委員会

Kilder

Bleach: Thousand-Year Blood War trailer

VIZ har udgivet en anden trailer til Bleach: Thousand-Year Blood War, TV anime serien baseret på “Thousand Year Blood War” delen af Tite Kubos Bleach manga.

Personalet annoncerede også flere medvirkende, temasangskunstnerne, den opdelte fire-cours længde (kvarte år) og premieren den 10. oktober.

Trailer

Kilder

2023

Tearmoon Empire light novels laves til anime

TO Books annoncerede på sin Twitter-konto, at Nozomu Mochitsukis Tearmoon Empire light novel serie får en tv-anime i 2023.

Trailer

Beskrivelse

Omgivet af sit folks hadefulde blikke, tager den egoistiske prinsesse af det faldne Tearmoon Empire, Mia, et sidste blik på den blødende sol, før guillotinebladet falder… Kun for at vågne op igen som tolvårig!
Med tiden spolet tilbage og en ny chance for livet faldt i hendes skød, sætter hun sig for at rette op på de utallige fejl, der plager det syge imperium. Korrupt regeringsførelse? Check. Grænseproblemer? Check. Naturkatastrofer og økonomiske stridigheder? Check. Wow, det virker som en masse arbejde.
Hårdt arbejde og Mia passer ikke sammen, så hun søger hjælp fra andre, begyndende med sin loyale tjenestepige, Anne, og den geniale minister, Ludwig.
Sammen stræber de dag og nat for at genoprette imperiet.
Lidt efter lidt begynder deres utrættelige indsats at ændre historiens gang og skubbe hele kontinentet mod en ny fremtid.
Og hvorfor ændrede den egoistiske prinsesse sig, spørger du? Simpelt – det gjorde hun ikke. Hun er bare bange for guillotinen. De gør helt vildt ondt, og Mia hader smerte mere end arbejde.

Illustration

Tearmoon Empire light novels laves til anime

Kilder

Ukendt

Keiken Zumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai Suru Hanashi laves til anime

Kadokawa har annonceret at Makiko Nagaokas Keiken Zumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai Suru Hanashi (You Were Experienced, I Wasn’t, And This is How We Started Dating) light novel serie inspirerer en anime-adaption.

Kadokawa afslørede ikke anime-formatet, men afslørede nedenstående teaser illustration til animeen.

Illustration

Keiken Zumi na Kimi to, Keiken Zero na Ore ga, Otsukiai Suru Hanashi laves til anime

Beskrivelse

Romanerne handler om forholdet mellem Ryūto Kashima, en dyster social udstødt, og Runa Shirakawa, en populær pige i skolen. Deres forhold begynder, da Ryūto må invitere Runa ud fordi han har tabt et spil, og hun ender med at gå ud med ham efter at have sagt “Nå, jeg er jo fri lige nu.”
De har helt forskellige sociale cirkler og helt forskellige hobbyer, men efterhånden som de hænger ud med hinanden, begynder de at genkende og endda acceptere disse forskelle som noget at binde sig til.

Kilde

Kategoriseret i: