Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

091207geass
091207geass

Manga og bøger

Ny Code Geass: Shikkoku no Renya manga

Som allerede afsløret på Lelouches fødselsdag (se her) kommer der en genfødsel af Code Geass universet næste år, og den første del af det bliver afsløret i næste nummer af bladet Newtype, der udkommer på torsdag.

091207geass

Det er en manga der vil hedde Code Geass: Shikkoku no Renya (Code Geass: Renya den Kulsorte), og den vil foregå i Edo-perioden. Hovedpersonen er den unge mand Renya, der har en mekanisk arm og kæmper med kastestjerner. Han møder en mystisk evig ung heks ved navn Reifuu C.C. Hun er åbenbart dukket op i Edo-perioden for at søge en ny partner, men samtidig dukker en mistænkelig mand der ligner Lelouche op.

Det spændende ved mangaen er, at historien er lavet af Goro Takeuchi, instruktøren og medforfatteren til den oprindelige historie.

Mangaen er dog ikke det eneste, idet seriens producer, Yoshitaka Kawaguchi, har afsløret på seriens hjemmeside at der vil komme samtidig udgivelse af tegneserier i blade, musik, nye produkter under udvikling samt visuelle værker.

Det bliver spændende at se hvad det munder ud i, og det er i hvert fald en interessant drejning universet tager.

Kilde AnimeNewsNetwork
Kilde Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Manga og bøger

Oshi no Ko mangaen blliver afløst af en sidehistorie medens hovedtitlen holder pause.

Anime

Til december kommer Totto-Chan: The Little Girl at the Window anime filmen, en autobiografisk film om en pige under Anden Verdenskrig.

Anime

Forårs sæsonens måske største serie, Oshi no Ko, får ikke uventet en anden sæson.

Anime

Sidste del af Golden Kamui laves også til anime.