Forår 2023

Oktoberudgaven af Shogakukans Monthly Shonen Sunday magasin afslørede den tilbagevendende rollebesætning, delvist tilbagevendende personale og foråret 2023-premieren på Mix: Meisei Story animeens anden sæson.

Beskrivelse

En ny generation træder op til pladen i en bevægende efterfølger til baseball-mangaen Touch fra 1985. Stedbrødrene Touma og Suichirou er topspillere på Meisei High Schools baseballhold, og takket være dem kan holdet endelig have en chance for at vende tilbage til landsholdet. Men lidt efter lidt udfolder en tragisk arv sig, når stedbrødrene følger i deres fædres fodspor.

Kilde

Ukendt

Azur Lane franchisen får ny OVA

Yostar afslørede under en femårs-jubilæums livestream-begivenhed for Azur Lane franchisen at Tsuchiis Azur Lane Queen’s Orders manga får en OVA.

Yostar afslørede også en femårs-jubilæums animeret reklamevideo for franchisen. Yostar Pictures animerede videoen.

Kilde

Frieren: Beyond Journey’s End fantasy mangaen laves til anime

Forud for udgivelsen af det seneste bind af Frieren: Beyond Journey’s End mangaen blev det afsløret at den Kanehito Yamada-skrevne og Tsukasa Abe-illustrerede fantasy-eventyr serie vil få en anime.

Illustration

En illustration blev udgivet for at fejre adaptionen. Den viser, hvordan Frieren ser ud i hendes animerede elverdesign.

Frieren: Beyond Journey's End fantasy mangaen laves til anime

Beskrivelse

Årtier efter deres sejr konfronterer begravelsen af en af hendes venner Frieren med hendes egen næsten udødelighed. Frieren sætter sig for at opfylde sine kammeraters sidste ønsker og begynder et nyt eventyr…

Kilde

Crunchyroll

Girlfriend, girlfriend får anden anime sæson

Den officielle hjemmeside for Kanojo mo Kanojo (Girlfriend, Girlfriend) TV anime serien annoncerede at en anden sæson er i produktion.

Girlfriend, girlfriend får anden anime sæson

Kilder

Synduality fra Bandai Namco er både et spil og en anime

Bandai Namco Entertainment har annonceret at de starter en ny franchise kaldet Synduality. Den vil, indtil videre, indeholde en TV anime serie og et videospil.

Der er dog ikke meget information om TV-animeen i øjeblikket. Nogle medvirkende er dog annonceret, og en første teaser-illustration blev offentliggjort.

Aoi Koga har rollen som Noir, Nagisa Aoyama som Ciel og M.A.O som Schnee.

Illustration

Synduality fra Bandai Namco er både et spil og en anime
©SYNDUALITY

Trailer for animeen

Animeen laves af Studio 8-bit.

Beskrivelse

(af spillet, det vides ikke om animeen vil dække samme historie)

Året er 2222. Det er et par år siden, at Nymånens tårer, en mystisk regn, faldt ned fra himlen og udslettede næsten hele menneskeheden. Den giftige regn fødte deforme skabninger, der spiste mennesker, og menneskeheden flygtede fra faren.
For at overleve byggede mennesker derefter et underjordisk tilflugtssted: Amasia. I denne nybyggede, dystopiske by støder de under et forsøg på at sikre deres eksistens på en kunstig intelligens ved navn Magus.
Uden at vide, hvordan tingene vil fungere mellem dem, begynder historien om, hvordan mennesker og AI mødes og forsøger at finde deres sandheder.

Trailer for spillet

Kilder

Kategoriseret i: