Uzaki-chan Wants to Hang Out! sæson to trailer

Anden sæson af serien om den irriterende kouhai med de store fordele, der har fået titlen Uzaki-chan Wants to Hang Out! ω, begynder den 1ste oktober på japansk TV.

Trailer

Illustration

Uzaki-chan Wants to Hang Out! sæson to trailer

Kilde

Mamekichi Mameko NEET no Nichijō manga laves til anime

Fuji TV har meddelt at de vil sende en anime-adaption af Mameko Mamekichis Mameko NEET no Nichijō (Mameko Mamekichis Daily NEET Life) manga den 3. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Mamekichi udgiver den selvbiografiske essaymanga på deres blog. Mangaen fortæller om Mamekichis NEET-liv (Not in Education, Employment, or Training) med hunden Komachi og kattene Tabi, Simba og Melo.

Illustration

Mamekichi Mameko NEET no Nichijō manga laves til anime

Kilde

Bibliophile Princess trailer

En ny reklamevideo er nu blevet udgivet på Twitter-kontoen til den kommende TV anime Bibliophile Princess.

Bibliophile Princess får premiere på japansk TV den 6. oktober 2022 og laves af studio Madhouse.

Trailer

Beskrivelse

Eliana Bernsteins familie er kendt som et belæst dynasti og har en imponerende samling af bøger. En dag vil prins Christopher gøre Eliana til sin forlovede og også give hende adgang til det kongelige bibliotek. Efter råd fra sin bror tager Eliana imod tilbuddet og fortærer den ene bog efter den anden ved prinsens hof. På den måde tilegner hun sig med tiden mere og mere viden, hvormed hun hjælper mange i paladset og derfor nyder godt af et højt ry. Men Eliana aner stadig ikke, hvad skæbnen har i vente for hende…

Kilde

Exception trailer

Netflix har afsløret den første trailer til den nye space horror anime Exception. Traileren afslører animeens rollebesætning, komponist og verdensomspændende debut den 13. oktober på Netflix.

Trailer

Beskrivelse

I en fjern fremtid er menneskeheden blevet fordrevet fra Jorden og tvunget til at flytte sin befolkning til en anden galakse. Medlemmer af et spejderhold bliver sendt for at søge efter en planet, der er egnet til terraforming. Besætningen er skabt gennem en biologisk 3D-printer, men en systemfejl får et af besætningsmedlemmerne, Lewis, til at dukke op i en deform tilstand. Da Lewis angriber sine besætningskolleger Nina, Mack, Patty og Oscar, begynder en nedtælling til slutningen af missionen i skibets skræmmende mørke.

Kilde

4-Nin wa Sorezore Uso o Tsuku trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Madoka Kashiharas 4-Nin wa Sorezore Uso o Tsuku (Four People Lie in Their Own Way) manga afslørede showets fulde reklamevideo og et nyt billede.

Anime serien får premiere den 15. oktober på japansk TV.

Trailer

Beskrivelse

Skolekomediehistorien følger fire venner på en pigeskole. De kan ved første øjekast virke som almindelige ungdomsskoleelever på 2. år, men de er en rumpilot, en ninja uden klan, en pige med overnaturlige kræfter og en dreng i pigetøj.

Illustration

4-Nin wa Sorezore Uso o Tsuku trailer

Kilde

Kategoriseret i: