Personalet bag TV-animeen baseret på Kengo Hanazawas Under Ninja manga annoncerede animeens hovedroller i søndags.

Serien begynder til oktober (2023).

Under Ninja TV anime roller
© 花沢健吾・講談社/アンダーニンジャ製作委員会

Fra venstre mod højre på billedet ovenfor:

  • Taito Ban som Kurō Kumogakure
  • Tarusuke Shingaki som Katō
  • Tasuku Hatanaka som Miracle Hibi
  • Atsumi Tanezaki som Suzuki
  • Daiki Yamashita som Shion Hachiya

Beskrivelse

En enspænder på gymnasiet får sit livs deltidsjob som en moderne ninja med til opgave at udføre internationale mord.

Efter Anden Verdenskrig udviklede den allierede kommando i Japan et nyt agentur til at hjælpe med at håndtere terrorisme og vold i Stillehavsregionen. Agenturet var bemandet af ninjaer, og de fik oprindeligt til opgave at varetage indenlandske anliggender. Til sidst voksede dette program til sin nuværende form og administrerede 20.000 ninjaer på tværs af en række nationale og internationale anliggender. En af disse ninjaer er tilfældigvis Kurō. Den sytten-årige high school-taber er nu klar til at blive den næste forsvarslinje mod en potentiel stigning i udenlandske snigmordere, der invaderer Tokyo.

Kilde

Kategoriseret i: