Vinter 2023

Kadokawa annoncerede tirsdag, at anden sæson af BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense. anime får nu premiere til januar 2023. Showet var tidligere planlagt til premiere i år.

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om Kaede Honjō, som bliver inviteret af sin veninde Risa Shiramine til at spille et virtual reality MMO-spil med hende. Selvom Kaede ikke kan lide spil, er det, hun virkelig, virkelig ikke kan lide, at opleve smerter. Hun skaber en karakter ved navn Maple, og beslutter sig for at sætte alle sine point i VIT for at minimere smerte. Som et resultat bevæger hun sig langsomt, kan ikke bruge magi, og selv en kanin kan overvinde hende. Men som det viser sig, tilegner hun sig en færdighed kendt som “Absolute Defense” som et resultat af, at hun pumper point ind i VIT, såvel som en “Counter Skill”, der modarbejder special moves. Nu, med sin evne til at ophæve al skade, drager hun på eventyr.

Illustration

BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, So I'll Max Out My Defense får anden anime sæson i 2022

Kilder

Handyman Saitō in Another World trailer

Kadokawa streamer en reklamevideo til TV-anime-adaptionen af ​​Kazutomo Ichitomos Benriya Saitō-san, Isekai ni Iku (Handyman Saitō in Another World) manga. Videoen fremhæver Saitō og hans party-medlemmer.

Serien begynder til januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

Den “hjertevarmende anden verden-fantasi” manga handler om Saitō, en almindelig handyman, der er reinkarneret til en anden verden. Han danner et dungeon udforsknings party med Raelza, en smuk og stærk kriger; Morok, en magtfuld magiker, der på grund af sin senilitet bliver ved med at glemme besværgelser; og Lafanpan, en sød, men nærrig fe. Hans handyman-erfaring er nyttig når de skal åbne en låst kiste eller reparere deres rustning.

Kilde

Love Live! Nijigasaki High School Idol Club spinoff 4-panel manga Nijiyon laves til TV anime

Nijiyon ~Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Dōkōkai Yon-Koma, Miyakohitos fire-panel manga spinoff til Love Live! Nijigasaki High School Idol Club projektet, inspirerer en kort TV-anime næste januar.

Illustration

Love Live! Nijigasaki High School Idol Club spinoff 4-panel manga Nijiyon laves til TV anime

Beskrivelse

Nijigasaki High School er kendt for deres forskellige fag og den frihed, de giver eleverne. Andetårsstuderende Yu Takasaki er blevet tændt af charmen ved skoleidoler, så hun banker på døren til School Idol Club med sin ven, Ayumu Uehara.

Sommetider venner, nogle gange rivaler, bidrager medlemmerne af denne klub hver med deres tanker og motivation til gruppen.

Kilde

2023

Cute Executive Officer animeen får efterfølger

Anime-serien baseret på Odeko Fujiis Cute Executive Officer (Yōjo Shachō) manga får en efterfølger, der får premiere i begyndelsen af næste år. (Meddelelsen bruger et udtryk, der kan betyde enten nytårsperioden eller det tidlige forår.) Yōjo Shachō R efterfølgeren vil streame på forskellige tjenester.

Illustration

Cute Executive Officer animeen får efterfølger

Beskrivelse

Den sociale kommentar gag-komedie handler om Najimu Mujina, præsidenten for Mujina Company, som hverken er voksen eller geni, men en aggressiv gennemsnitlig fem-årig pige. Alle de velkendte træk fra voksenlivet som matchmaking-fester, kontrakter og socialt samvær, mens hun spiller golf, er nye oplevelser for hende. Historien følger Najimu, mens hun navigerer i det moderne liv med sin dygtige, men alt for overbærende sekretær, sin kontormedarbejder af ukendt nationalitet og sin medarbejder, der spiller rollen som komedie straight man til hendes narrestreger.

Kilder

Mahō Shōjo Magical Destroyers trailer

Den officielle hjemmeside for Mahō Shōjo Magical Destroyers (Magical Girl Magical Destroyers), en original TV-anime af undergrundskunstner og musikskaber Jun Inagawa, afslørede en ny illustration og teaser-video til animeen fredag. Videoen fremhæver den magiske pige Anarchy og afslører de vigtigste rollebesætningsmedlemmer, flere medarbejdere og animeens premiere i 2023.

Trailer

Illustration

Mahō Shōjo Magical Destroyers trailer

Kilde

Kategoriseret i: