Nyheder

Bocchi the Rock! tema sange

Aniplexs officielle YouTube-kanal afslørede åbnings- og afslutningssangene til animeen baseret på Aki Hamajis fire-panel manga Bocchi the Rock!

Anime seriens “Kessoku Band” med Ikumi Hasegawa (stemme af Ikuyo Kita) på vokal fremfører åbnings- og slutsangene.

Serien begyndte den 8 oktober og bliver vist på Crunchyroll.

Åbningsvideo

Singer-songwriteren Ai Higuchi skrev teksten, og Otoha, medlem af den musikalske gruppe 48foureight, komponerede musikken til åbningssangen med titlen “Seishun Complex” (Youth Complex).

Afslutningsvideo

KANA-BOON-bandets vokalist og guitarist Maguro Taniguchi skrev teksten og komponerede musikken til den afsluttende sang med titlen “Distortion!!”

Beskrivelse

Hitori “Bocchi-chan” (“Loner”) Gotō er en ensom gymnasiepige, hvis hjerte banker for hendes guitar. Hun laver ikke noget hver dag, undtagen at spille på sin guitar alene derhjemme. En dag møder hun dog Nijika Ijichi, som leder efter en guitarist til sin gruppe ved navn “Kessoku Band”.

Kilde

Break of Dawn anime film klip

Avex Pictures begyndte at streame et nyt klip til animefilmen Break of Dawn (Bokura no Yoake). Det to minutter lange klip viser hovedpersonen Yūma og hans venner, der jagter hjemmerobotten Nanako til taget af et boligkompleks, og robotten afslører, at den i øjeblikket ikke er Nanako, men et væsen fra rummet.

Filmen får premiere i de japanske biografer den 21. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Den originale “juvenile science fiction” mangas historie foregår i den nære fremtidige år 2049, hvor menneskeheden i en årrække er blevet klar over, at Jorden vil få en uundgåelig kollision med en komet i stor skala.

Mangaens historie handler om Yūma, en dreng besat af rummet, robotter og den forestående kollision. Han har et møde med et udenjordisk væsen, som han finder ud af er forbundet med den indkommende komet.

Kilde

Gudetama: An Eggcellent Adventure trailer

Gudetama: An Eggcellent Adventure bringer en ny Sanrio-karakter til skærmen: Den alende æggeblomme med en numse Gudetama.

Gudetama er et bevidst æg, der blev introduceret af Sanrio i 2013. Dens navn stammer fra den japanske sætning for doven (gude gude) og ordet for æg (tamago). Gudetama er konstant træt og har ikke meget interesse for andet end at være doven og fortælle verden om det. De er (ægget er ubefrugtet og kønsneutralt) blevet en fanfavorit for dem, der relaterer til deres udmattede opførsel.

Serien begynder på Netflix den 13 december.

Trailer

Beskrivelse

Et æg og en kylling undslipper en restaurantkøler for at finde deres mor. Over ti episoder vil de begive sig gennem farerne ved menneskelige rum for at finde en familie. Og de skal gøre det hurtigt, før ægget rådner.

Kilde

Reklamer

Coca-Cola Japan får Bleach varianter

Coca-Cola Japan har lavet et samarbejde med den aktuelle Bleach: Thousand Year Blood War anime om en eksklusiv udgave, der kunne købes i Japan siden den 7. oktober.

Soul Blast, som smagen officielt kaldes, er en del af Coca-Cola Zero Sugar serien og faktureres som en “Action Flavor”, der hjælper dig med at “blive den stærkeste version af dig selv som muligt.” Coca-Cola Japan giver ikke andre detaljer om, hvordan netop denne drikkelige Bankai smager, selvom de inviterer os til “Taste the action.”

Coca-Cola Japan får Bleach varianter

Kilder

Lupin III x McDonald’s Japan

Lupin III optræder for McDonald’s Japan en ny reklamefilm, der handler om at bruge drive-thru. Sammenkædningen giver god mening, da Lupin bruger meget tid på vejen i sin gule Fiat 500. Dette ikoniske køretøj optræder i den nye McDonald’s-reklame, sammen med Lupins partnere Jigen og Goemon, som er i bilen sammen med ham, mens de kører gennem drive-thru ved hjælp af et nyt mobilt bestillingssystem.

Video

https://youtu.be/DXWKtAddUp8

Kilde

Nissin anime reklame med kitsune ræve

Nissin Foods streamer en animeret reklame for deres Donbei Kitsune Udon mærke. Ligesom Nissins tidligere annoncer for dets Cup Noodle-mærke, har animationen karakterdesign af mangakunstneren Eisaku Kubonouchi (Chocolat, Carole & Tuesday).

Denne nyeste reklame indeholder en bittersød romantik mellem en ung mand spillet af Kikunosuke Toya og en rævepige spillet af Anne Ogawa.

30 sekunder reklame

https://youtu.be/TsbK4Usm7V0

15 sekunder reklame

https://youtu.be/JMtQD4tzitg

Kilder

Kategoriseret i: