Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Spil

Shokugeki no Soma spil trailer

Den (u)seriøse og ekstreme madlavnings anime Food Wars / Shokugeki no Soma danner grundlag for et 3DS spil, og her er en trailer der viser en smule gameplay men primært dialog skærme og genbruger scener fra anime serien. Seriens kendetegnene “foodgasms” er selvfølgelig bibeholdt. Food Wars! Shokugeki no Soma spillet får en original histoei og udkommer den 17 december 2015 og kan bl.a bestilles hos Amazon.co.jp Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Den (u)seriøse og ekstreme madlavnings anime Food Wars / Shokugeki no Soma danner grundlag for et 3DS spil, og her er en trailer der viser en smule gameplay men primært dialog skærme og genbruger scener fra anime serien. Seriens kendetegnene “foodgasms” er selvfølgelig bibeholdt.

Food Wars! Shokugeki no Soma spillet får en original histoei og udkommer den 17 december 2015 og kan bl.a bestilles hos Amazon.co.jp

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Anime

Senku og vennernes rejse fortsætter i en endnu større skala her om nogle uger.

Mad

Pizza Hut Japan lanceret endnu en pizza der vil dele folk. Er den lækker eller smager den af sæbe?