Kingdom får femte serie i 2024

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Yasuhisa Haras Kingdom manga annoncerede at den femte serie får premiere i januar 2024. Hjemmesiden præsenterede også en teaser-video og illustration.

Trailer

Beskrivelse

Yasuhisa Haras historiske manga centrerer sig om slavedrengen Xin og hans drøm om at blive en stor general for staten Qin. Xin hjælper Ying Zheng, den unge Qin-konge, der deler hans ønske om at forene Kina, med at komme til magten i staten. Xin gør alt, hvad han kan for at blive en overordnet chef for en hær, der er i stand til at besejre de syv krigsførende stater (Seven Warring States).

Illustration

Kingdom får femte serie i 2024

Kilder

Moonrise trailer og 2024 premiere

Netflix Tudum Japan livestream-begivenheden afslørede en trailer for anime-studiet Wit Studio og forfatteren Tow Ubukatas kommende Moonrise-projekt. Traileren annoncerer dets 2024-udgivelsesvindue. Netflix afslørede også anime-seriens personale og en nøgleillustration.

Trailer

Beskrivelse

Moonrise vil skildre livet for to mænd, Jack og Al, mens de konfronterer forskellige strabadser i det ydre rums enorme verden. Al action og sceneri på de uudforskede dele af Månen vil blive illustreret ved hjælp af en innovativ type animation, som ikke er set før. Mit oprigtige ønske er, at dette projekt inspirerer nutidige liv overalt.

Illustration

Moonrise trailer og 2024 premiere

Kilder

The Great Cleric laves til TV anime

Hiiro Akikazes The Great Cleric (Seija Musō) manga og Broccoli Lions The Great Cleric ~The Path a Salaryman Must Walk to Survive in a Fantasy World~ (Seija Musō: Salaryman, Isekai de Ikiru Tame ni Ayumu Michi)romaner inspirerer en TV anime serie.

Illustrationer

Beskrivelse

Mangaen er baseret på hit light novel serien om en almindelig lønmodtager, der snyder døden og nu skal finde vej i en anden verden – som en stor healer.

Kilde

Rascal Does Not Dream får sequel der dækker 8. og 9. roman

Aniplex Online Fest 2022-begivenheden afslørede at der kommer mere anime baseret på Hajime Kamoshidas Seishun Buta Yarō light novel serie. Således vil den ottende og niende roman i franchisen, Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out og Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid, blive lavet til anime.

Trailer

Beskrivelse

Pubertetssyndrom – Unormale oplevelser, der på internettet sige at være forårsaget af følsomhed og ustabilitet i ungdomsårene. Dette år møder Sakuta Azusagawa, en andenårselev på en high school nær Enoshima, flere piger, der oplever dette “pubertetssyndrom”. For eksempel møder han en vild kaninpige på biblioteket. Hun viser sig at være en skuespillerinde på pause, Mai Sakurajima, som også er hans senior på skolen. Af en eller anden grund kan ingen andre se denne fortryllende pige. Hvordan blev hun usynlig…?

Illustration

Rascal Does Not Dream får sequel der dækker 8. og 9. roman

Kilder

Crunchyroll

SHY laves til anime

Bukimi Mikis superhelte-manga SHY laves til en anime. Sammen med meddelelsen blev en første illustration og en teaser trailer udgivet.

SHY bliver instrueret af Masaomi Andō (Astra Lost in Space, Scum’s Wish, School-Live!) hos Studio Eight Bit (That Time I Got Reincarnated as a Slime og How to keep a mummy). Det blev også annonceret, at Shino Shimoji vil spille Teru Momijiyama (aka Shy). Der er ingen yderligere detaljer om adaptionen. En tidsramme blev heller ikke nævnt.

Trailer

Beskrivelse

Helte er stærke, ligesom amerikas Century! Smart og smuk, som Spirits fra Rusland. Cool og berømt, som Stardust fra England. Men bestemt ikke så genert og tvivlsom som den japanske heltinde SHY! Hun kan ikke engang tale foran folk uden at hendes maven drejer sig. Og af alle mennesker formodes hun at bekæmpe det onde, der forbereder sig under skyggernes beskyttelse på at fordærve menneskehedens hjerter?!

Illustration

SHY laves til anime
SHY Ⓒ実樹ぶきみ(秋田書店)/SHY製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: