Vinter 2023

Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill laves til anime

MAPPA annoncerede i lørdags at de producerer en TV anime adaption af Ren Eguchi og illustrator Masas Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill (Tondemo Skill de Isekai Hōrō Meshi) light novel serie.

Anime serien får premiere på Tokyo TV og andre kanaler i januar 2023.

Illustration

Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill laves til anime

Beskrivelse

Mukouda Tsuyoshi var ikke noget særligt i det moderne Japan, så da han blev kaldt til en verden af ​​sværdkamp og trolddom, troede han, at han var klar til sit livs eventyr. Ærgerligt, at det rige, der tilkaldte ham, kun fik ham ved en fejltagelse!

Ikke alene var han ikke en af ​​de tre tilkaldte helte, men hans stats var til grin sammenlignet med deres. Oven i købet er der noget virkelig sketchy over dette kongerige… “Åh, disse mennesker er den slags, der prøver at bruge Helten,” indså han og gik straks for at finde sin egen vej i denne anden verden.

Det eneste Mukouda kan stole på, er hans unikke færdighed: “Online Supermarket”, en færdighed, der giver ham mulighed for at købe moderne varer i en fantasy-verden. Det er ubrugeligt til kamp, ​​men hvis han spiller sine kort rigtigt, kunne han måske leve et behageligt liv? Det er i hvert fald, hvad Mukouda mener, men det viser sig, at moderne mad købt med denne færdighed har nogle absurde effekter!

Hvad sker der, når Mukouda introducerer latterligt velsmagende moderne madlavning til en fantasy-verden som denne? Han får nogle latterlige tilbagevendende kunder, der tigger om mere…!

Kilder

Ukendt

Banished From The Heroes’ Party anime får anden sæson

Personalet bag TV-animeen baseret på Zappon og Yasumos Banished From The Heroes’ Party (Shin no Nakama janai til Yūsha no Party o Oidasareta node, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita) light novel serie annoncerede mandag at en anden sæson har fået grønt lys.

Beskrivelse

Red var engang medlem af Hero’s party, en magtfuld gruppe, der var bestemt til at redde verden fra de onde kræfter fra Taraxon, Raging Demon Lord. Det vil sige indtil en af hans kammerater sparkede ham ud. I håb om at leve det lette liv på de åbne vidder er Reds nye mål at åbne et apoteket. At holde på hemmeligheden om sit tidligere liv er måske ikke så simpelt som han tror. Især da den smukke Rit, en eventyrer fra hans fortid, dukker op og beder om at flytte ind hos ham!

Kilder

Bartender mangaen laves til endnu en anime

Shueisha annoncerede at forfatteren Araki Joh og illustratoren Kenji Nagatomos Bartender manga inspirerer til et nyt anime-projekt. Der er en tidligere anime baseret på mangaen, den udkom i 2006 så der går lang tid mellem de to.

Som en del af annonceringen arbejder anime også med et nyt projekt kaldet “BAR Katsu” for at understøtte nydelsen af barer og alkohol. Projekterne som led i samarbejdet skal være med til at forklare tiltrækningskraften ved barer og alkohol. Projekterne omfatter et fællesskabs websted kaldet BAR Katsu BASE.

Illustration

Bartender mangaen laves til endnu en anime

Beskrivelse

Beliggende i Ginza-distriktet i Tokyo ligger Eden Hall, en stille bar, som få mennesker formår at støde på. Det drives af den legendariske bartender Ryu Sasakura, et geni til at blande den rigtige drink til den rigtige kunde. Gennem hele hans periode i Eden Hall ankommer kunder fra alle samfundslag, der bærer alle mulige byrder, for at få et gudfrygtigt glas i hallen og et venligt ord med Ryu, som begge hjælper med at løse deres problemer og genoplive dem til at gribe livet på ny.

Kilde

Berserk of Gluttony laves til TV anime

Micro Magazine annoncerede fredag, at Ichika Isshiki og fames Berserk of Gluttony (Bōshoku no Berserk: Ore Dake Level to Iu Gainen wo Toppa Suru) light novel serie inspirerer en anime.

Annonceringen afslørede ikke en premiere-dato for TV anime serien.

Illustration

Berserk of Gluttony laves til TV anime

Beskrivelse

Fate Graphite er en af de forladte (forsaken). Forbandet med evnen “Gluttony”, sulter han altid, aldrig mæt … indtil den dag, han dræber en døende tyv og fortærer mandens styrke – og hans sjæl. Fates sande sult er vågnet, og hvis han kan lære at kontrollere sin magt, vil han endelig være herre over sin egen skæbne.

Kilder

My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer romaner laves til TV anime

Earth Star Entertainment annoncerede tirsdag at forfatteren MOJIKAKIYA og illustratoren toi8s My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer (Bōkesha ni Naritai til Miyako ni Deteitta Musume ga S-rank ni Natteta) light novels får en TV anime adaption.

Virksomheden annoncerede anime i en videoreklame for det kommende sjette bind af manga adaptionen.

Video reklame

Beskrivelse

En eventyrers liv er ikke altid glamourøst. Det finder Belgrieve ud af på den hårde måde, da et dødbringende møde berøver ham hans ben og evnen til at forfølge sine drømme, ikke længe efter at have været på vej mod berømmelse og rigdom.

Men skæbnen er ikke færdig med denne pensionerede eventyrer! Mens han samler urter i ørkenen, opdager han en forladt babypige og navngiver hende Angeline efter at have besluttet at opdrage hende som sin egen.

Angeline vokser op til at blive en eventyrer på topniveau i sin egen ret, men efter at have begivet sig ud i verden og skabt sig et navn, har berømmelse, formue og magt ingen tiltrækningskraft for den dygtige eventyrer med S-rank: hendes inderligste ønske er intet andet end at se sin far igen.

Kilder

Kategoriseret i: