Efterår 2022

Personalet bag Kaguya-sama: Love is War animeen udgav en teaser-trailer og en nøgle illustration til Kaguya-sama: Love is War – The First Kiss Never Ends (Kaguya-sama wa Kokurasetai: First Kiss wa Owaranai), animefilmen adaptionen af mangaens historie af samme navn.

Både teaseren og illustrationen annoncerer filmens premiere den 17. december.

Trailer

Kilde

Vinter 2023

The Ice Guy and His Cool Female Colleague TV anime trailer

En scenepræsentation ved Animate Girls Festival 2022 begivenheden afslørede den fulde reklame video og en ny nøgle illustration til TV-animeen baseret på Miyuki Tonogayas The Ice Guy and His Cool Female Colleague (Kōri Zokusei Danshi til Cool na Dōryō Joshi) manga.

Videoen annoncerer flere medarbejdere, den afsluttende temasangkunstner og premieren den 4. januar for animeen:

Trailer

Beskrivelse

“Den romantiske romanske komedie på arbejdspladsen” handler om Himuro-kun, en nutidig efterkommer af snekvinden fra japansk folklore og hans tilsyneladende ophøjede, excentriske og dog venlige kollega Fuyutsuki. Himuro-kun har en tendens til at fryse genstande i nærheden eller tilkalde en snestorm, når han er ophidset, og han er tilfældigvis også hemmeligt forelsket i Fuyutsuki. Fuyutsuki er dog næsten fuldstændig uvidende om alt omkring hende.

Kilde

My Life as Inukai-san’s Dog trailer to

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Gosei Furukawas My Life as Inukai-san’s Dog (Inu ni Nattara Suki na Hito ni Hirowareta, direkte oversat If I Became a Dog I Would be Picked Up by the Person I Like) afslørede en anden reklamevideo , ny nøgle illustration og premiere den 6. januar.

Trailer

Beskrivelse

“Den romantiske komedie fra hundens synspunkt” handler om en hovedperson, der pludselig vågner op en dag for at finde ud af, at han er blevet forvandlet til sin seje og smukke klassekammerat Karen Inukais kæledyrshund. Mens Karen er sej og udtryksløs i skolen, elsker hun sin hund derhjemme.

Kilde

Efterår 2022

Forår 2023

Kuma Kuma Kuma Bear sæson to trailer

Kadokawa afslørede at Kuma Kuma Kuma Bear Punch!, den anden anime sæson baseret på Kumanano og 029s Kuma Kuma Kuma Bear light novels, får premiere til april 2023. Kadokawa streamer også en reklamevideo til animeen.

Trailer

Beskrivelse

Yuna er ikke din typiske 15-årige. For det første er hun sindssygt rig af at gamble på aktiemarkedet. For det andet er hun en eneboer, der er besat af et VRMMO-spil, og det er hun også rigtig god til. Hendes liv er stort set perfekt – indtil hun en dag vågner op i det spil, hun elsker, og tilbage på level et. Hun skal starte forfra, men denne gang har hun en kraftfuld bjørnedragt, der med garanti vil bringe hende fremad!

Illustration

Kuma Kuma Kuma Bear sæson to trailer

Kilder

Crunchyroll

2023

Aniplex begyndte torsdag at streame en ny reklamevideo til TV-anime-adaptionen af Hajime Kōmotos Mashle: Magic and Muscles manga, og den afslører fire nye rollebesætningsmedlemmer.

Trailer

https://youtu.be/zx5PyBsh77Q

Beskrivelse

Dette er en verden af magi, hvor magi bruges til alt. Men dybt inde i skoven findes en ung mand, der bruger sin tid på at træne og få større muskler. Han kan ikke bruge magi, men han nyder et fredeligt liv med sin far. Men en dag er hans liv i fare! Vil hans muskuløse krop beskytte ham mod magi-brugerne, der er ude efter at få fat i ham? Kraftfuldt trænede muskler knuser magi, da denne unormale magiske fantasi begynder!

Kilde

Kategoriseret i: