Vinter 2023

Gold Kingdom and Water Kingdom film trailer

Personalet bag Gold Kingdom and Water Kingdom, animefilmen baseret på Nao Iwamotos Kin no Kuni Mizu no Kuni manga, afslørede sidste fredag en ny trailer.

Traileren afslører og forhåndsviser Kotones temasang “Brand New World”. Kotone vil også fremføre sangene “Yasashii Yokan” og “Love Birds”.

Personalet afslørede også, at Evan Call (Violet Evergarden) komponerer musikken.

Filmen får premire den 27. januar 2023 i Japan.

Trailer

Beskrivelse

Historien foregår i to rivaliserende kongeriger, der har haft dårlige forhold i lang tid. Historien centrerer sig om Sara og Naranbayar, en prinsesse og en ung mand fra hvert land, som mødes tilfældigt og finder ud af, at de skal fungere som et par for at bevare freden i deres rige. Alligevel oplever de, at de langsomt falder for hinanden.

Kilde

The Legend of Heroes roller og premiere

Den officielle hjemmeside for den kommende anime The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel Northern War annoncerede at serien begynder på japansk TV til januar 2023. Flere medvirkende er også blevet introduceret.

Roller

Følgende nye medvirkende er nu blevet afsløret (på billedet nedenfor første række først og derefter anden række fra venstre mod højre):

  • Haruhiko Jo som Grak Gromash
  • Mie Sonozaki som Jeina Storm
  • Takayuki Kondo som Logan Mugart
  • Kouki Uchiyama som Rean Schwarzer
  • Inori Minase som Altina Orion
  • Jun Fukushima som Ivano
  • Ryūichi Kijima som Tack
The Legend of Heroes roller og premiere

Kilde

The tale of outcasts trailer

En ny video er blevet udgivet til den kommende anime The tale of outcasts (Nokemono-tachi no Yoru), der afslører premieredatoen den 8. januar 2023 i Japan.

Streamingudbyderen Crunchyroll har allerede annonceret, at serien bliver vist i simulcast.

Trailer

Beskrivelse

Wisteria er en forældreløs pige fortabt i mørket, som møder det udødelige væsen Marbas, der deler hendes ensomhed. De to ulige ledsagere mødes på en stille, begivenhedsløs nat og begiver sig sammen på jagt efter lyset. Hvad der begynder som et tilfældigt møde i udkanten af ​​det britiske imperium i det sene 19. århundrede, bliver snart til en utrolig rejse, da de søger deres plads i verden.

Kilde

Forår 2023

Sacrificial Princess and the King of Beasts trailer

En ny promo-video er blevet udgivet på den officielle Twitter-konto for anime serien Sacrifical Princess and the King of Beasts (Niehime to Kemono no Ō), der afslører at serien begynder til april 2023 og yderligere medvirkende.

Trailer

Beskrivelse

Saliphies barndom er hård, hendes skæbne er allerede forudbestemt. Hun er opdraget til at blive præsenteret for kongen som det 99. offer. Hvad ingen ved endnu: Kongen har givet hvert af sine ofre deres frihed igen, og hans blod er kun halvdelen af ​​et dyrs. Saliphie kender ikke længere noget tilflugtssted, hun har intet valg, og derfor viser hun sig frygtløst ved hans side og bliver ikke spist. Kongen tager Saliphie som sin kone. Men ikke alle er enige om en menneskedronning i dyreriget…

Kilde

2023

Kizuna Ai anime har titlen Kizuna no Allele

Underholdningsplanlægningsfirmaet Isaribi annoncerede sidste fredag at det kommende anime-projekt for den virtuelle YouTuber (VTuber) Kizuna Ai har titlen Kizuna no Allele, og får premiere som en TV anime serie i 2023.

Kizuna Ais originale karakterdesigner En Morikura tegnede nedenstående illustration (første billede fra venstre i galleriet nedenfor) til animeen, og Isaribi afslørede også et skærmbillede fra animeen (andet billede).

Galleri

Kilde

Kategoriseret i: