Det officielle websted for anden sæson af TV anime serien baseret på Patora Fuyuharas In Another World With My Smartphone (Isekai wa Smartphone to Tomo ni.) light novel serie afslørede en ny reklame video, illustration, og premiere i april 2023 fredag.

Trailer

Beskrivelse

Efter en vanvittig ulykke, der involverede nogle lyn der endte med at dræbe ham, vågner 15-årige Mochizuki Touya op og står ansigt til ansigt med Gud.

“Jeg er bange for at sige, at jeg har lavet lidt af en bommert…” jamrer den gamle stodder. Men alt er ikke tabt! Gud siger, at han kan reinkarnere Touya til en fantasy verden, og som en bonus får han sin smartphone med!

Således begynder Touyas eventyr i en ny, anakronistisk pseudo-middelalderverden.

Venner! Latter! Tårer! Uforklarlig Deus ex Machina!

Han begiver sig ud på en rejse fuld af undren, mens han fraværende rejser fra sted til sted, og følger det mål, der fanger hans lyst. Tæpper løfter sig for en episk fortælling om sværd, trolddom og smartphone-apps!

Illustration

Anime nyhed: In Another World With My Smartphone sæson 2 trailer

Info

Anden sæson vil byde på et nyt personale og animationsstudie. Yoshiaki Iwasaki (Do You Love Your Mom and Her Two-Hit Multi-Target Attacks?, Love Hina) instruerer animeen hos J.C. Staff. Deko Akao (Komi Can’t Communicate, Snow White with the Red Hair) håndterer seriens komposition. Chinatsu Kameyama (Kemono Michi: Rise Up) fungerer som karakterdesigner og animationschef. Eiji Iwase (No Game, No Life) er art director. Eiko Nishi (Tokyo Ghoul:re) står for farvedesign. Yutaka Kurosawa (Food Wars! Shokugeki no Soma) er fotografinstruktør. Ayumi Yamagishi (REAL-T) er editor. Kei Yoshikawa (Mobile Suit Gundam AGE, Love of Kill) og Kōhei Yamada komponerer musikken hos Pony Canyon. Takumi Itō (Let’s Make a Mug Too) styrer lyden.

Kilde

Kategoriseret i: