Det officielle websted anime adaptionen af Keisuke Itagakis kampsport manga Baki har offentliggjort at den 25-årige professionelle bodybuilder Naotaka Yokokawa er udnævnt til dens officielle supporter.

Han var vinderen af ​​JBBF Japan Bodybuilding Championship i 2019 og kendt som en stor fan af manga-serien, især Yujiro Hanmma kaldet “det stærkeste væsen på jorden.” Faktisk begyndte han at træne efter at have stræbt efter Yujiro og er blevet en bodybuilder, der repræsenterer Japan.

Han siger, “Jeg kan ikke tro det. Jeg kan ikke tro det mere end da jeg vandt mesterskabet i bodybuilding i Japan. Det er som en drøm, min indsats har endelig betalt sig. Jeg føler mig så glad for, at jeg har fortsat at elske Baki og Yujiro Hanma. Jeg voksede op med at læse Baki og beundre Yujiro, så er jeg endelig kommet så langt. Den måde, jeg har levet mit liv på og min måde at tænke på, er alt hvad jeg har lært af Baki. Tak til Baki, blev en person kaldet Naotaka Yokokawa fuldendt. Det er selve essensen i min ungdom. Hvis det ikke var for Baki, ville jeg ikke eksistere. “

Han ligner også kæmperne i serien, det er sikkert.

Naoyaka Yokokawa

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,