Iceblade Sorcerer Shall Rule the World forventes at få premiere i Japan til januar 2023.

Teaser

Beskrivelse

Arnold Magic Academy er en skole for eliten… og Ray White er bare normal. Faktisk virker han ikke engang særlig dygtig, når det kommer til magi, og han virker som en svækling. Så han har selvfølgelig intet at gøre med rygterne om, at et medlem af det nye klassetrin er Iceblade Sorcerer, en af ​​de store magikere… ikke?

Info

Iceblade Sorcerer Shall Rule the World bliver skabt hos animationsstudiet Cloud Hearts under supervision af Yokohama Animation Laboratory. Masahiro Takata (Yes, No, or Maybe?) er instruktør, manuskriptforfatter og lydinstruktør, mens Makoto Shimojima (Bleach, Kingdom) står for karakterdesign. Natsumi Tabuchi (Aggretsuko) står for baggrundsmusikken.

Kilde

Kategoriseret i: