Negi Harubas Go, Go, Loser Ranger! (Sentai Daishikkaku) manga laves til en TV anime serie. En officiel hjemmeside åbnede for animeserien i tirsdags, og den afslørede en speciel projektvideo og illustration:

Trailer

Beskrivelse

Da Monster Army invaderede Jorden for tretten år siden, rejste Divine Dragon Rangers sig for at stoppe dem! Mens krigen raser, er disse store helte menneskehedens sidste håb!

…eller er de?

I virkeligheden blev angriberne underkuet inden for et år, tvunget til at fortsætte med at sende et monster ud om ugen for at Rangers kunne knuse det foran deres tilbedende fans! Men ét monster har fået nok. Noget skal ændres! Han vil gøre oprør mod Dragon Rangers magt og ødelægge dem alle … indefra!

Illustration

Anime nyhed: Go, Go, Loser Ranger! mangaen laves til TV anime

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,