Den officielle hjemmeside for TV aniem serien baseret på Shinta Fujis Apparently, Disillusioned Adventurers Will Save the World (Ningen Fushin no Bōkensha-tachi ga Sekai o Sukuu Yō Desu) light novel serie udgav den anden reklame video og anden nøgle illustration.

Videoen annoncerer animeens premiere den 10. januar. Den viser også, hvordan de fire største eventyrere kom sammen og begyndte på deres mission, såvel som åbningstemasangen “Glorious World”.

Trailer

Beskrivelse

Veteraneventyreren Nicks liv er ved at falde fra hinanden. På trods af al den viden og ekspertise, han har givet sit gruppe af eventyrere, smed hans respekterede leder ham ud, hans kæreste dumpede ham, og hans holdkammerater anklagede ham skamløst for underslæb.

Træt, sønderknust og på udkig efter en drink, får Nick chancen med et par åndsbeslægtede, der er trætte, som han er. Sammen danner disse desillusionerede eventyrere et ustoppeligt hold, der skal redde deres dystre, deprimerende verden!

Illustration

Apparently, Disillusioned Adventurers Will Save the World

Kilde

Kategoriseret i: