Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Helck fantasy mangaen laves til anime

Helck fantasy mangaen laves til anime

Manga-skaberen Nanaki Nanao annoncerede mandag, at en anime adaption af Nanaos fantasy-manga Helck har fået lys. Skaberen tegnede en illustration for at fejre nyheden og takke fans, den kan ses ovenfor.

Beskrivelse

Mangaen foregår i en verden, efter at dæmonkongen er blevet væltet. Vamirio fra de “Fire Himmelske Kejserlige Herskere” er hastigt blevet sat til at lede turneringen i dæmonriget for at bestemme den næste dæmonkonge. Hun finder ud af, at en menneskelig kriger ved navn Helck på en eller anden måde konkurrerer i turneringen. Helck proklamerer, at han hader andre mennesker, men Vamirio kan simpelthen ikke tro ham…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X