Personalet bag TV anime serien baseret på Subaruichis The Legendary Hero is Dead! (Yūsha ga Shinda! Murabito no Ore ga Hotta Otoshiana ni Yuusha ga Ochita Kekka) manga har udgivet animeens første fulde reklamevideo, anden nøgle illustration og karakterdesigns.

Videoen annoncerer yderligere to medvirkende og flere medarbejdere.

Trailer

Beskrivelse

Touka er bare din gennemsnitlige (lidt perverse) landmand i landsbyen Cheza. Mens han dagdrømmer om at være en helt og få pigen, er den rigtige helt, Sion, ude og kæmper mod dæmoner, der truer med at invadere verden!

Men en dag dræber Touka ved et uheld helten…?!

Med den legendariske helt død, hvem skal redde verden nu?!

Touka begraver hurtigt Sions lig for at skjule beviserne, men vågner næste dag for at opdage, at han ikke længere er i sin egen krop…!!

Illustration

Anime nyhed: The Legendary Hero Is Dead! trailer

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,