Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: The Magical Revolution of the Reincarnated Princess karakter trailer for Anisphia

Her er karaktertrailer for en af hovedpersonerne i den ny isekai der begynder i morgen.

20VJj98CYN8

Kadokawa streamer den første karakter-reklame video TV animeen baseret på Piero Karasus The Magical Revolution of the Reincarnated Princess (Tensei Ōjo til Tensai Reijō no Mahō Kakumei) light novel.

Videoen fremhæver Anisphia von Palletia, en prinsesse, der udvikler en unik magisk teori baseret på minder fra sit tidligere liv.

Serien får premiere i morgen den 4 januar i Japan (senere i dag dansk tid).

Trailer

Beskrivelse

På trods af sin formodede ringe evner med normal magi trodser prinsesse Anisphia aristokratiets forventninger ved at udvikle “magicology”, en unik magisk teori baseret på minder fra hendes tidligere liv.
En dag er hun vidne til, at den geniale adelskvinde Euphyllia uretmæssigt bliver frataget sin titel som rigets næste monark. Det er da Anisphia laver en plan for at hjælpe Euphyllia med at genvinde sit gode navn – hvilket på en eller anden måde indebærer, at de bor sammen og forsker i magi!
Disse to damer aner dog ikke, at deres tilfældige møde vil ændre ikke kun deres egen fremtid, men også kongerigets…og hele verdens!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og...