Fuji TV game show serien run for money Tōsōchū (kendt som Run for the Money på engelsk) inspirerer TV animeen Tōsōchū: The Great Mission til foråret.

Trailer

Om serien

Game showet har været udsendt uregelmæssigt på Fuji TV siden 2004. De “flygtende” deltagere forsøger at overleve i forlystelsesparker, indkøbscentre og andre steder for at tjene penge, mens “jægere” forfølger dem. Showet har allerede inspireret sceneproduktioner, publikationer og en Netflix-udgivelse.

Illustration

Anime nyhed: Run for the Money game show får en TV anime

Beskrivelse

Animeen foregår i fremtiden, hvor mennesket er migreret til Månen på grund af Jordens klimaændringer. Animeen inkorporerer sine egne elementer såsom det menneskelige drama om overlevelse i et mangfoldigt felt, der slører lande og epoker som Shibuya, Edo-perioden Japan og London.

Kilde

Kategoriseret i: