Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Zom 100: Bucket List of the Dead mangaen kommer som anime til sommer

Til sommer kommer der en anime over serien om en kontoransat der under en zombie apolakypse tager sig sammen til at udleve sine drømme.

Anime nyhed: Zom 100: Bucket List of the Dead mangaen kommer som anime til sommer

Shogakukan annoncerede fredag, at Haro Aso og Kotaro Takatas Zom 100: Bucket List of the Dead (Zom 100: Zombie ni Naru Made ni Shitai 100 no Koto) manga får en TV-anime-adaption, der får premiere til juli.

Animeen vil streame på Hulu i USA, det er ikke annonceret for Europa endnu. Hvis vi får den bliver det dog nok blive på Disney+, da de ikke udbyder Hulu her men har en del af deres udbud på den anden tjeneste.

Viz Media lancerede en officiel engelsk Twitter-konto til animeen fredag. Viz streamer også en engelsk-undertekstet trailer til animeen.

Trailer

Beskrivelse

At overleve en zombieapokalypse slår at være lønslave hver dag!

Efter at have brugt år på at trælle for et sjæleknusende selskab, har Akiras liv mistet sin glans. Han bor i en lejlighed fyldt med skraldespande, hans løn er elendig, og han kan ikke engang samle nerverne til at bekende sin kærlighed til sin smukke kollega.

Men da en zombieapokalypse hærger hans by, giver den ham det skub, han har brug for for at leve for sig selv. Nu er Akira på en mission for at færdiggøre alle 100 genstande på sin bucket-liste, før han…tja, kicks the bucket.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og...