Shogakukan annoncerede fredag, at Haro Aso og Kotaro Takatas Zom 100: Bucket List of the Dead (Zom 100: Zombie ni Naru Made ni Shitai 100 no Koto) manga får en TV-anime-adaption, der får premiere til juli.

Animeen vil streame på Hulu i USA, det er ikke annonceret for Europa endnu. Hvis vi får den bliver det dog nok blive på Disney+, da de ikke udbyder Hulu her men har en del af deres udbud på den anden tjeneste.

Viz Media lancerede en officiel engelsk Twitter-konto til animeen fredag. Viz streamer også en engelsk-undertekstet trailer til animeen.

Trailer

Beskrivelse

At overleve en zombieapokalypse slår at være lønslave hver dag!

Efter at have brugt år på at trælle for et sjæleknusende selskab, har Akiras liv mistet sin glans. Han bor i en lejlighed fyldt med skraldespande, hans løn er elendig, og han kan ikke engang samle nerverne til at bekende sin kærlighed til sin smukke kollega.

Men da en zombieapokalypse hærger hans by, giver den ham det skub, han har brug for for at leve for sig selv. Nu er Akira på en mission for at færdiggøre alle 100 genstande på sin bucket-liste, før han…tja, kicks the bucket.

Kilde

Kategoriseret i: