Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Blue Archive mobilspil laves til anime

Endnu et smartphone spil laves til anime.

Anime nyhed: Blue Archive mobilspil laves til anime

Et livestreamet andet jubilæumsspecial for Yostar og Nexon Games’ Blue Archive smartphone-rollespil annoncerede søndag, at produktionen af en TV anime, Blue Archive The Animation, er i produktion. Personalet vil meddele mere information senere.

Video

Beskrivelse

Byens akademier er opdelt i deres egne distrikter og anses for det meste som selvstændige.

et Almindelige Studenterråd fungerer som bestyrelse for at lede akademierne som helhed. Gruppens evne til at regere er dog gået i stå, siden præsidenten for General Student Council’s mystiske forsvinden. Utallige spørgsmål er begyndt at dukke op i hele Kivotos i fravær af præsidentens ledelse.

For at undgå en katastrofe anmoder General Student Council om assistance fra Federal Investigation Club, også kendt som Schale. Faktisk er Schale byens nyeste klub og den sidste, der er blevet godkendt inden præsidentens forsvinden.

For at udføre sin opgave er Schale afhængig af vejledningen fra en Sensei, som kan hjælpe dem med at løse hændelserne omkring Kivotos.

(Elever er forpligtet til at bære personlige våben og smartphones! Få en smagsprøve på den militære handling, kærlighed og venskab, Academy City har at tilbyde!)

Illustration

Anime nyhed: Blue Archive mobilspil laves til anime

Kilder

AniToons+

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.