Forlaget Kadokawa og animationsstudiet TROYCA annoncerede fredag en original TV-anime med titlen Overtake! og afslørede hovedrollen, personalet, teaser-illustration og en teaser-promoverende video.

Anan Furuya (Mahoutsukai Reimeiki) og Katsuyuki Konishi (JoJo no Kimyou na Bouken Part 5: Ougon no Kaze) har hovedrollerne som henholdsvis Haruka Asahina og Kouya Madoka.

Video

Beskrivelse

Freelancefotograf Kouya Madoka er midt i en lavkonjunktur på grund af en bestemt årsag. Mens han arbejder på en historie på Fuji International Speedway, møder han gymnasie F4-raceren Haruka Asahina, og han bemærker pludselig, at hans hjerte går i vejret igen. Han beslutter sig for at støtte Asahina og hjælpe ham med at gøre sin drøm til virkelighed med det lille team, Komaki Motors. Hermed krydser Madoka og Asahinas liv, som har helt forskellige personligheder og aldre, hinanden.

Illustration

Anime nyhed: Overtake! er en ny original anime

Kilde

Kategoriseret i: