Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Overtake! er en ny original anime

En kommende serie om en voksen fotograf og en ung racerkører der mødes på banen.

Anime nyhed: Overtake! er en ny original anime

Forlaget Kadokawa og animationsstudiet TROYCA annoncerede fredag en original TV-anime med titlen Overtake! og afslørede hovedrollen, personalet, teaser-illustration og en teaser-promoverende video.

Anan Furuya (Mahoutsukai Reimeiki) og Katsuyuki Konishi (JoJo no Kimyou na Bouken Part 5: Ougon no Kaze) har hovedrollerne som henholdsvis Haruka Asahina og Kouya Madoka.

Video

Beskrivelse

Freelancefotograf Kouya Madoka er midt i en lavkonjunktur på grund af en bestemt årsag. Mens han arbejder på en historie på Fuji International Speedway, møder han gymnasie F4-raceren Haruka Asahina, og han bemærker pludselig, at hans hjerte går i vejret igen. Han beslutter sig for at støtte Asahina og hjælpe ham med at gøre sin drøm til virkelighed med det lille team, Komaki Motors. Hermed krydser Madoka og Asahinas liv, som har helt forskellige personligheder og aldre, hinanden.

Illustration

Anime nyhed: Overtake! er en ny original anime

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.