Den officielle Twitter-konto for The Seven Deadly Sins animeerne afslørede onsdag, at Telecom Animation Film vil producere TV-anime-adaptionen af Nakaba Suzukis The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse (Mokushiroku no Yon-kishi) efterfølger-manga, med premiere planlagt her i 2023.

Shou Komura vil lægge stemme til hovedpersonen Percival.

UNLIMITED PRODUCE by TMS står for produktion og planlægning. TMS afslørede en teaser trailer:

Trailer

Beskrivelse

Percival har altid boet med sin bedstefar på Guds Finger, et fjerntliggende tilflugtssted, der ligger højt over skyerne. Og selvom han elsker det enkle liv, længes han i al hemmelighed efter eventyr. Men Percivals liv ændres for altid, da en ubuden gæst – som deler en chokerende forbindelse til ham – river alt det væk, han nogensinde har kendt.

Uden andet at gøre end at jagte ham, der tog alt fra ham, drager Percival ud på egen hånd. Under sin rejse opdager den beskyttede dreng, at der er mange ting, han ikke ved om det normale liv. Heldigvis møder han venner undervejs, som kan hjælpe ham med at klare sig – men hvordan vil de reagere, når de finder ud af Percivals skæbne… og hvordan den er forbundet med verdens ende?

Kilde

Kategoriseret i: