Den officielle hjemmeside for live-action-filmatiseringen af Satoru Nodas Golden Kamuy manga afslørede tirsdag en ny trailer, illustration og yderligere to medvirkende (nederst på rollelisten herunder):

Filmen får premiere i de japanske biografer den 19. januar 2024.

Beskrivelse

Historien foregår i den sene Meiji-periode i Hokkaido, Japan, og Saichi Sugimoto (Kento Yamazaki) er en krigshelt, der var kendt som Immortal Sugimoto under den russisk-japanske krig. Han starter nu et nyt liv i Hokkaido. For at skaffe penge til sin plan søger han guld i Hokkaido.
Han hører om eksistensen af guldklumper, der tilhørte det oprindelige Ainu-folk, men som blev stjålet af en mand kendt som Noppera-bo. Lige før han blev fanget, gemte Noppera-bo angiveligt guldkornene. I fængslet tatoverede Noppera-bo det hemmelige sted på kroppene af 24 forskellige fanger. Hver fange havde en brik, der samlet ville afsløre placeringen af guldklumperne. Noppera-bo slap derefter ud fra fængslet med de 24 fanger.

En dag bliver Saichi Sugimoto angrebet af en vild bjørn. På det tidspunkt bliver han reddet af en Ainu-pige ved navn Asirpa (Anna Yamada). Asirpas far blev dræbt af manden, der stjal guldkornene, og hun vil hævne sig på sin fars morder.

Saichi Sugimoto og Asirpa begynder af forskellige årsager at arbejde sammen. Flere mennesker slutter sig til jagten på de skjulte guldklumper.

Roller

 • Kento Yamazaki som Saichi Sugimoto
 • Anna Yamada som Asirpa
 • Gordon Maeda som Hyakunosuke Ogata
 • Yuma Yamoto som Yoshitake Shiraishi
 • Asuka Kudo som Hajime Tsukishima
 • Shuntarō Yanagi som Yōhei/Kōhei Nikaido
 • Ryōhei Ōtani som Genjirō Tanigaki
 • Katsuya som Tatsūma Ushiyama
 • Katsumi Kiba som Shinpachi Nagakura
 • Hisako Okata som Huci
 • Makita Sports som Takechiyo Gotō
 • Debo Akibe som Asirpas grand onkel
 • Hiroshi Tamaki som Tokushirō Tsurumi
 • Hiroshi Tachi som Toshizō Hijikata
 • Mitsuki Takahata som Umeko
 • Yuki Izumisawa som Toraji

Folkene bag

Shigeaki Kubo instruerer filmen hos produktionsselskabet CREDEUS. Tsutomu Kuroiwa skriver manuskriptet. Yutaka Yamada komponerer musikken. Hiroshi Nakagawa og Debo Akibe er krediteret for Ainu supervision.

Illustration

Golden Kamuy live-action film trailer
©2024映画「ゴールデンカムイ」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: