Den officielle Twitter-konto for TV-animeen baseret på Misaki Takamatsus Skip and Loafer (Skip to Loafer) manga afslørede animeens første reklamevideo.

Animeen får premiere i Japan til april, og Crunchyroll vil streame serien, mens den sendes.

Trailer

Beskrivelse

Den fremragende studerende Iwakura Mitsumi har altid drømt om at forlade sin lille by, gå på et prestigefyldt universitet og foretage positive forandringer i verden. Men hun er så fokuseret på at nå sine mål, at hun ikke er forberedt på det meget anderledes (og overvældende) byliv, der venter hende på et gymnasium i Tokyo. Heldigvis bliver hun hurtigt ven med Shima Sousuke, en smuk klassekammerat, der er lige så afslappet, som hun er overforberedt. Kan denne naive landpige bliver til noget stort i Tokyo med Sousuke ved sin side?

Kilde

Kategoriseret i: