Max Factory udgiver en billig figFIX figur af den blonde vampyr Shinobu Oshino fra Monogatari serierne. figFIX figurerne er “statiske” figurer, altså uden led og dermed ikke poserbare, men de har samme størrelse som firmaets populære figma figurer, så man kan ofte skifte nogle få dele mellem dem. Ligesom figmaer er figurerne dog i den billige ende hvor man får meget for pengene, for selvom man kan få flottere figurer får man virkelig meget for pengene – der ofte er endnu mindre end på deres bevægelige brødre og søstre.

Afhængigt af hvor meget vampyr magt hun besidder ændres Shinobus udseende gennem Monogatari serien. Engang var hun den mest magtfulde vampyr, men Shinobu mistede siden sine kræfter i Bakemonogatari og endte med en krop som et barn. På grund af det chok surmuler den lille blonde vampyr med de gyldne øjne i et hjørne blandt ruinerne af Eikou Cram School.

Iført en lys lilla kjole og med hendes karakteristiske tomme blik til siden fanger denne figFIX glimrende lolita vampyren. Shinobu ser så sød og ked ud af det at man får lyst til at kramme hende trods den kulde hun samtidig udstråler. Du kan også tilføje hjelmen, og hvis man også har Nisemonogatari Shinobu figmaen kan man benytte de andre lysere udtryk sammen med denne figFIX at udvide vampyrens personlighed, ligesom i historien.

Shinobu Oshino kan købes hos Tokyo Otaku Mode til 147kr og udkommer til april 2015.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,