YORUHASHIs manga The Kingdoms of Ruin bliver lavet til en anime, der får premiere her i 2023, omend der endnu ikke er fastsat nogen specifik dato

Instruktør Keitaro Motonaga (Date A Live I – III, Schooldays) er ansvarlig for udførelsen hos Yokohama Animation Laboratory studiet. Takamitsu Kouno (She Professed Herself Pupil of the Wise Man) er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Hiromi Kato (Irina: The Vampire Cosmonaut, Needless) bidrager med karakterdesigns. Et hold bestående af Miki Sakurai, Shu Kanematsu og Hanae Nakamura vil tage sig af musikken.

Illustration

The Kingdoms of Ruin manga laves til anime
©2023 yoruhashi/マッグガーデン・「はめつのおうこく」製作委員会

Beskrivelse

Hekse har altid våget over mennesker og har guidet og beskyttet utallige generationer med deres magiske kræfter. Men de tider er forbi: Tekniske fremskridt gør magi overflødig, og dominerende mennesker ser hekse som en trussel mod deres egen magt. En nådesløs jagt begynder, og den unge Adonis må også se til, hvordan hans plejemor bliver grusomt henrettet som heks. Da den vordende magiker ser hendes livløse krop, lover han en dag at smøre imperiets gader ind i snigmordernes blod…

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,