En sceneoplæsning i Magical Girl Raising Project franchisen annoncerede at en anime-adaption af Asari Endōs Magical Girl Raising Project Restart light novels er i produktion.

Hiroyuki Hashimoto rapporterede på Twitter, at han vil vende tilbage fra den første Magical Girl Raising Project anime som instruktør. Franchisens Twitter-konto teasede også, at forskellige initiativer er i produktion til “Project restart.”

Beskrivelse

Light novel serien foregår i en verden, hvor et socialt spil kaldet The Magical Girl Raising Project tillader én ud af titusindvis af mennesker at være en “magisk pige” – med ekstraordinære fysiske evner og udseende, såvel som særlige magiske kræfter, der adskiller dem fra resten af menneskeheden.
Men en dag, i et distrikt med 16 magiske piger, meddeler administrationen, at den skal halvere antallet af magiske piger for at løse problemet med magisk energi. Til at begynde med ræser de 16 magiske piger om at samle mere “magisk slik” end deres konkurrenter, men reglerne bliver hurtigt fordrejede, og det bliver hurtigt en morderisk kamp for overlevelse blandt dem.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,