Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Magical Girl Raising Project Restart light novels laves til anime

Der kommer endnu en dyster magical girl serie i franchisen.

Magical Girl Raising Project Restart light novels laves til anime

En sceneoplæsning i Magical Girl Raising Project franchisen annoncerede at en anime-adaption af Asari Endōs Magical Girl Raising Project Restart light novels er i produktion.

Hiroyuki Hashimoto rapporterede på Twitter, at han vil vende tilbage fra den første Magical Girl Raising Project anime som instruktør. Franchisens Twitter-konto teasede også, at forskellige initiativer er i produktion til “Project restart.”

Beskrivelse

Light novel serien foregår i en verden, hvor et socialt spil kaldet The Magical Girl Raising Project tillader én ud af titusindvis af mennesker at være en “magisk pige” – med ekstraordinære fysiske evner og udseende, såvel som særlige magiske kræfter, der adskiller dem fra resten af menneskeheden.
Men en dag, i et distrikt med 16 magiske piger, meddeler administrationen, at den skal halvere antallet af magiske piger for at løse problemet med magisk energi. Til at begynde med ræser de 16 magiske piger om at samle mere “magisk slik” end deres konkurrenter, men reglerne bliver hurtigt fordrejede, og det bliver hurtigt en morderisk kamp for overlevelse blandt dem.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Figurer og merchandise

Seks kommende nendoroids, fra skoleelever og skolelærere til shounen kæmpere og skibe til det nok stadig største virtuelle idol.