Den officielle hjemmeside for TV-anime-adaptionen af Masakazu Ishiguros Heavenly Delusion (Tengoku-Daimakyo) manga afslørede animeens hovedrolle og april premiere. Animeen vil udelukkende streame på Disney+ verden over og vil blive vist i Japan på Tokyo MX, Hokkaido TV, RKB Mainichi Broadcasting, TV Aichi, MBS og BS11.

Galleri

Roller

Øverste række fra venstre til højre, derefter midterste række og derefter nederste række.

  • Gen Sato som Maru
  • Sayaka Senbongi som Kiruko
  • Hibiku Yamamura som Tokio
  • Toshiyuki Toyonaga som Kona
  • Misato Fukuen som Mimihime
  • Shunsuke Takeuchi som Shiro
  • Tomoyo Kurosawa som Kuku
  • Misato Matsuoka som Anzu
  • Yūki Shin som Taka
Heavenly Delusion anime info
©石黒正数・講談社/天国大魔境製作委員会

Beskrivelse

Inden for væggenes sikkerhed opdrages unge i børnehavestil af robotter. Mens livet der kan virke gammelt på overfladen, er børnene fulde af potentiale og nysgerrighed. På mange måder er det som et stykke af himlen. Omverdenen er et helvedes-landskab. Den er næsten fuldstændig fri for alt mekanisk og er nu beboet af bizarre, men alligevel magtfulde overnaturlige væsener.

Maru, ved hjælp af Kiruko, er derude og rejser på kryds og tværs af det, der engang var Tokyo for himlen. Men efter at have søgt så længe, er himlen måske mere en uholdbar drøm end en potentiel virkelighed.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,