Den officielle hjemmeside for TV-animeen baseret på Hitsuji Yamadas The Masterful Cat Is Depressed Again Today (Dekiru Neko wa Kyō mo Yūutsu) manga afslørede animeens rollebesætning, personale og juli-premiere på MBS og TBS’ “Animeism” programblok.

Illustration

The Masterful Cat Is Depressed Again Today anime info

Info om serien

Hiroki Yasumoto vil lægge stemme til katten Yukichi, mens Yui Ishikawa lægger stemme til kontormedarbejderen Saku Fukuzawa.

Susumu Kudo (K, Coppelion) er krediteret som chefinstruktør, mens Katsumasa Yokomine (afsnitsinstruktør på Coppelion, Hand Shakers, W’z) instruerer hos GoHands. GoHands er også ansvarlig for seriens manuskripter, som Tamazo Yanagi (Hand Shakers, Scar on the Praeter) skriver. Takayuki Uchida (Asa made Jugyō Chu!, Hand Shakers, Scar on the Praeter, W’z) designer karaktererne.

Beskrivelse

Da Saku tog imod en omstrejfende sort kat, forventede hun aldrig, at han ville blive som en husholderske. Men Yukichi, en kæmpe kat, der tårner sig op over Saku, er ikke en almindelig kat. Han sætter en stor ære i sine kulinariske evner, og et godt salg i supermarkedet får altid hans knurhår til at bevæge sig. Saku har måske ikke styr på alting endnu, men hun har i det mindste Yukichi!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,