Den officielle Twitter-konto for TV-animeen baseret på Yūki Yakus Bottom-Tier Character Tomozaki (Jaku Chara Tomozaki-kun) light novel serie annoncerede at franchisens tidligere annoncerede nye anime er en anden sæson med 13 afsnit.

En teaser reklame video afslører, at sæsonens titel er Jaku Chara Tomozaki-kun 2nd Stage, men angiver ikke dens premieredato.

Trailer

Beskrivelse

Ekspert gamer Tomozaki Fumiya passer ikke lige ind, men han ville ønske, at han gjorde. Uden nedskrevne regler for succes og gameplay, der ikke virker til hans fordel, virker den virkelige verden umulig for en som ham.

Men som enhver noob, har han virkelig brug for nogle strategier og en erfaren spiller som Aoi Hinami til at hjælpe ham. Forhåbentlig vil Tomozaki med hendes vejledning få den erfaring, han har brug for.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,