Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Taku Kawamuras My Clueless First Friend (Jijou wo Shiranai Tenkousei ga Guigui Kuru.) manga streamede tirsdag animeens 15 sekunder lange reklamefilm, hvor den afslørede seriens premiere den 9. april.

Hjemmesiden afslørede også animeens vigtigste illustration, ekstra rollebesætning og afsluttende temasangkunstner.

Trailer

Beskrivelse

En ensom, dyster pige i femte klasse er målet for sine klassekammeraters ubarmhjertige mobning og drilleri – det vil sige indtil et nyt barn ankommer til stedet. Venlige Takada er lige så uvidende, som han er velmenende, men på en eller anden måde besidder han den magiske evne til at begynde at trække “Grim Reaper” Nishimura ud af hendes skal. Mens folkeskoleeleverne oplever alt det sjove ved en barndomssommer sammen – fra at gå i poolen til at plukke solsikker til at se fyrværkeri – blomstrer et usædvanligt venskab!

Illustration

My Clueless First Friend anime trailer
© 川村 拓/SQUARE ENIX・事情を知らない製作委員会がグイグイくる。

Kilder

Kategoriseret i: