Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Firefighter! Daigo of Fire Company M trailer og info

Her er en trailer, illustration og info om den kommende efterår 2023 anime Firefighter! Daigo of Fire Company M: The Orange of National Salvation.

Firefighter! Daigo of Fire Company M info
©曽田正人・冨山玖呂・講談社/「め組の大吾 救国のオレンジ」製作委員会

Et central illustration og en trailer til den kommende anime Firefighter! Daigo of Fire Company M: The Orange of National Salvation (Megumi no Daigo: Kyūkoku no Orange) er blevet udgivet sammen med en del information om den kommende serie.

Serien bliver skabt på animationsstudiet Brains Base og vil blive instrueret af Masahiko Murata (Naruto Shippūden, To Your Eternity).
Duoen Hitomi Tsuruta (World Trigger) og Koji Yabuno (Space Brothers) er ansvarlige for karakterdesign, mens Shinzo Fujita (To Your Eternity) står for seriens komposition.

Serien forventes at få premiere til efteråret 2023. Serien vil kunne ses på Crunchyroll.

Trailer

Beskrivelse

Ild, røg, adrenalin og frygt – når alle tager benene på nakken for at flygte fra ilden, løber nogle modige mennesker straks den anden vej for at hoppe ind i de brændende flammer. Brandmænd risikerer deres eget liv for at beskytte andre, og Daigo Asahina har altid drømt om også at blive en. Frisk ude af træningsakademiet bliver han tildelt Medaka-Ga-Hama brandstationen. Arrogant og hovmodig bliver Daigo hurtigt bragt ned på jorden efter et par missioner – han har stadig meget at lære, før han kan kalde sig selv en ægte brandmand.

Illustration

Firefighter! Daigo of Fire Company M info
©曽田正人・冨山玖呂・講談社/「め組の大吾 救国のオレンジ」製作委員会

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.