Beskrivelsen her kommer fra Stockholm Film Festival: “Gothic lolita mode entusiasten Yumeko Ayukawa, der har øgenavnet Dameko, har evnen til at slå sig sammen med sin talende pink teddy bjørn Buusuke og danne Nuigulumar, en sexet superheltinde. Med hendes furry nunchucks bekæmper hun den onde skurk Takeshi, hans psykiske underordnede Kill Billy og en horde af 109 zombier, det højeste antal udøde set hidtil i en japansk film.

Filmen er bygget over både en roman og sang af Kenji Ohtsuki, en populær musiker i otaku kredse i Japan.

Nuigulumar Z fremviser Iguchis form for fordrejet B-films stemning, der godt nok ikke har hans sædvanlige kendetegn som toilet humor eller robot geishaer, men stadig masser af blod og ulækkerhed der denne gang er kombineret med special effekter som i ‘tokusatsu’ film og TV serier.”

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,