My Tiny Senpai (Uchi no Kaisha no Chiisai Senpai no Hanashi, eller Story of a Small Senior in My Company) er en rom-com-serie, der handler om en virksomhedsenior, der ikke er så stor, der elsker sin junior. Hun er sød, hun er yndig, og hendes højde står i stærk kontrast til hendes skål-størrelse, som det fremgår af manga-coversene, som traileren viser til sidst.

Serien får premiere til juli 2023.

Trailer

Beskrivelse

My Tiny Senpai handler om en sød og sjov kærlighedshistorie mellem Shiori Katase, den titulære senpai (stemme af Hina Tachibana) og Takuma Shinozaki, Shioris junior (stemme af Yuki Shin). Shiori er venlig og smuk, er begavet med en velafrundet figur og forstår at rose dem under hende. Takuma falder hurtigt for hende og håber, at hendes ros til ham går ud over hendes pligt som hans senpai.

I betragtning af at serien åbner med Takuma, der er syg, og Shiori der tager til hans lejlighed for at tage sig af ham, kan hans drøm sandsynligvis gå i opfyldelse. Hendes kommentar om “at gå i biografer for at se film med en ven” undskyldning for at være i nabolaget falder fra hinanden, da han påpeger, at biografen er i den modsatte retning fra kontoret og langt væk.

Info om serien

Project No.9 adapterer My Tiny Senpai til anime og har udgivet en hjemmeside og en officiel Twitter side.

Illustration

My Tiny Senpai trailer

Kilde

Kategoriseret i: