Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

My Tiny Senpai trailer

Til sommer kommer endnu en serie om en lille senpai og hendes medansatte. Hende her er dog kun lille af højde, ikke på andre mål…

My Tiny Senpai trailer

My Tiny Senpai (Uchi no Kaisha no Chiisai Senpai no Hanashi, eller Story of a Small Senior in My Company) er en rom-com-serie, der handler om en virksomhedsenior, der ikke er så stor, der elsker sin junior. Hun er sød, hun er yndig, og hendes højde står i stærk kontrast til hendes skål-størrelse, som det fremgår af manga-coversene, som traileren viser til sidst.

Serien får premiere til juli 2023.

Trailer

Beskrivelse

My Tiny Senpai handler om en sød og sjov kærlighedshistorie mellem Shiori Katase, den titulære senpai (stemme af Hina Tachibana) og Takuma Shinozaki, Shioris junior (stemme af Yuki Shin). Shiori er venlig og smuk, er begavet med en velafrundet figur og forstår at rose dem under hende. Takuma falder hurtigt for hende og håber, at hendes ros til ham går ud over hendes pligt som hans senpai.

I betragtning af at serien åbner med Takuma, der er syg, og Shiori der tager til hans lejlighed for at tage sig af ham, kan hans drøm sandsynligvis gå i opfyldelse. Hendes kommentar om “at gå i biografer for at se film med en ven” undskyldning for at være i nabolaget falder fra hinanden, da han påpeger, at biografen er i den modsatte retning fra kontoret og langt væk.

Info om serien

Project No.9 adapterer My Tiny Senpai til anime og har udgivet en hjemmeside og en officiel Twitter side.

Illustration

My Tiny Senpai trailer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Skole fantasy serien får premiere til juli.

Anime

Seasonen adapterer "Kaigyoku/Gyokusetsu," "Shibuya Incident" historierne fra den 6. juli.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.